Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
davidson

Wymiana przwodu w tylnym hamulcu

Polecane posty

W następnej kolejności miał być przedni błotnik z włókna węglowego i podniesione wydechy termi. Niestety fundusze na moto się skończyły. Trzeba zacząć zbierać od początku... :( Ale wszystko w swoim czasie, powolutku wszystko się porobi :)

No i jeszcze trzeba przelakierować owiewki ;)

O tak, podniesione wydechy termi tutaj dodały by +100 do zaje..stości!

Miło popatrzeć na takiego sprzęta o którego właściciel tak dba i dopieszcza! 8-)

Wygranej w totka życzę ;)

A mi właśnie te końcówki nie do końca leżą. Są jakie są, nic już nie poradzę ale wolałbym, żeby były jaśniejsze. Bardziej błękitne. Fren Tubo ma takie jakie chciałem mieć (anodyzowane) ale są sporo droższe od Hela. A hel ma laki kolor, jaki ma... w dodatku, to lakier i się zdziera. Łatwo zdrapać kluczem przez nieuwagę... co już w kilku miejscach zrobiłem :(

W przyszłości, na SS-siaku będzie rosła liczba niebieskich przewodów, i niebieskich i czerwonych śrub. Wtedy będzie wyglądać lepiej. Jeszcze lepiej! :D

Będzie jak w tym ... no, prawie! :D

05092006IMG_0569_6.jpg

05092006IMG_0562_1.jpg

davidson inspirujesz mnie, coraz bardziej czuje że muszę kiedyś nabyć 900ss i dokładnie w tej wersji (klasyka jest cool)

pzdr

A mi właśnie te końcówki nie do końca leżą. Są jakie są, nic już nie poradzę ale wolałbym, żeby były jaśniejsze. Bardziej błękitne. Fren Tubo ma takie jakie chciałem mieć (anodyzowane) ale są sporo droższe od Hela. A hel ma laki kolor, jaki ma... w dodatku, to lakier i się zdziera. Łatwo zdrapać kluczem przez nieuwagę... co już w kilku miejscach zrobiłem :(

W przyszłości, na SS-siaku będzie rosła liczba niebieskich przewodów, i niebieskich i czerwonych śrub. Wtedy będzie wyglądać lepiej. Jeszcze lepiej! :D

Będzie jak w tym ... no, prawie! :D

A czy to też?? :twisted:

ducatidragbike1.jpg

ten wystający z boku Ku.t.as mi się nie podoba w tym "900" . Ale tak to fajny. Ale i tak nr "1" Lepszy xD

Dzięki za komplement! ;)

Raczej nie planuję wystawiać "kutasa" (przynajmniej publicznie), wsadzanie w SS-a turbiny to już lekka przesada (chyba, że na ćwierć mili) . Marzą mi się za to płaskie przepustnice Keihina... :roll:

...kiedyś dozbieram 600 dolców i będą moje!!! MOJEEEE!!!! :twisted:

ducati-carb-kit.jpg

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.