Gorzko 10 Napisano Marzec 6, 2015 Miki dobrze prawi, polać mu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cezario 48 Napisano Marzec 6, 2015 Miki dobrze prawi, polać mu ;) na szczęście "seria" w Diavelu to mega dobry poziom..forza..Diavel...Poznań też ma mocny skład, spotkamy się mam nadzieję..w połowie drogi..na Zamku..w Uniejowie..na Diabelskiej imprezie , latem, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 6, 2015 Piekny zestaw gratuluje. Drugie zdjecie Diavela rewelacyjnie wyszedł. Hm, musze nabyć........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Marzec 6, 2015 Franz nie wierze ze myślisz o diable ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 6, 2015 Gorzko od kiedy sie pojawił myslę o nim. Nie nabyłem go tylko dlatego, że jeszcze chce mi sie męczyc na SBK. Pod wzgledem mojego kryterium, ze po jeżdzie siadajac przy espresso musze patrzec i podziwiać motocykl to przy 10-ce, Panigale, ON spelnia to kryterum.......one trzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Marzec 6, 2015 (edytowany) No wlasnie perfekcyjny garaż dla mnie to panigale i diavel, komplet perfekcyjny. Myśle podobnie jak ty z relaksem i kawa :) a jazda na diable to czysta poetycka przyjemność, po której należy napić sie pysznej kawy :) Edytowano Marzec 6, 2015 przez Gorzko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cezario 48 Napisano Marzec 6, 2015 (edytowany) nareszcie, mój "prawiczek", jeszcze u Darka w salonie w Toruniu,.. Edytowano Marzec 6, 2015 przez cezario Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Marzec 6, 2015 Po prostu czarna mamba ;) gratulacje raz jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cezario 48 Napisano Marzec 6, 2015 Po prostu czarna mamba ;) gratulacje raz jeszcze Diablobracie, wiesz że masz swój wkład w decyzję..heheh.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TastajBobra 0 Napisano Marzec 6, 2015 nareszcie, mój "prawiczek", jeszcze u Darka w salonie w Toruniu,.. Widzę, że kolejna osoba wybiera Toruń jak dostawcę. Ja nie chciałem zdjęć swojego z salonu, niemógłbym spać, wolałem nie widzieć ;) Ten motorek jest poprostu idealny, gratulacje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siwy Napisano Marzec 6, 2015 Cezario, widze, ze sie troszeczke spoznilem. Ale myslalem, ze ten cukierek, ktory mi dzisiaj sie w necie nawinal bedzie cos dla Ciebie: High Roller / MotoStudio Miami. No ale congratulation, DIAVEL rowniez piekny ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Marzec 6, 2015 Diaveliści - może dopiszecie się do mapy ? http://mapa.ducatisti.pl/ będziemy wiedzieć ile nas w PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cezario 48 Napisano Marzec 6, 2015 Cezario, widze, ze sie troszeczke spoznilem. Ale myslalem, ze ten cukierek, ktory mi dzisiaj sie w necie nawinal bedzie cos dla Ciebie: High Roller / MotoStudio Miami. No ale congratulation, DIAVEL rowniez piekny ! hej Siwy,,trafiłeś w punkt, właśnie pracujemy nad cafer racer na bazie v11 sport, sprzedałem Coppa Italia, bo jej w ten sposób nie można było potraktować, ale ta fota..jest u mnie w kompie - w inspiracjach, o ile kojarzę - to ekipa z Californii US , robią takie sprzęta od. lat..forza Siwy..see You soon.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cezario 48 Napisano Marzec 6, 2015 Widzę, że kolejna osoba wybiera Toruń jak dostawcę. Ja nie chciałem zdjęć swojego z salonu, niemógłbym spać, wolałem nie widzieć ;) Ten motorek jest poprostu idealny, gratulacje! Darek jest przyjacielem klubu, wspiera nas ,..a my..kupujemy u niego..to proste i jasne..widzę że też krążysz - między Poznaniem, a Wawą,... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TastajBobra 0 Napisano Marzec 6, 2015 Darek jest przyjacielem klubu, wspiera nas ,..a my..kupujemy u niego..to proste i jasne..widzę że też krążysz - między Poznaniem, a Wawą,... A to nie wiedziałem. Ja akurat temat zakupu zaczynałem z Michałem w DToruń, który już nie pracuje. A zamknąłem z nową osobą Przekmiem. Czytałem forum, pisaliście że mają serwis ok, dlatego wybrałem Toruń. Kupić to jedno ale serwis to podstawa. A chciałem kupić tam gdzie będę serwisował. Dogadaliśmy się co do ceny bez problemu więc nic innego nie pozostało jak brać. Nawet nie dzwoniłem w inne miejsca. Tak, A2 Wawa-Poz znam na pamięć, wiem co jest na którym kilometrze ;) Od 5 lat, raz na 2-3 tygodnie w zalezności od pory roku i też jak mi się chce jestem w Poznaniu na 3-5 dni. Generalnie 2/3 czasu sędzam w Wawie, 1/3 Poznań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
handelson 0 Napisano Marzec 7, 2015 Diaveliści - może dopiszecie się do mapy ? http://mapa.ducatisti.pl/ będziemy wiedzieć ile nas w PL Chętnie ale nie mogę się zalogować na tej mapie. Coś widać robię źle :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TastajBobra 0 Napisano Marzec 7, 2015 Chętnie ale nie mogę się zalogować na tej mapie. Coś widać robię źle :/ Zarejestrowałeś się? Ja czekam na maila aktywującego ale coś nie przychodzi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Święty diabeł 0 Napisano Kwiecień 11, 2015 U mnie czeka zmianę do szczęścia na Diavel Titanium! Model jeszcze dostępny! Wysłane z iPhone 6 Plus Wysłane z iPhone 6 Plus DVC Moto Corse ;) Wysłane z iPhone 6 Plus Nie wiem tylko czy DVC czy Termignoni Full Race Wysłane z iPhone 6 Plus http://youtu.be/iaMTIHZ6mBM Wysłane z iPhone 6 Plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 11, 2015 Moim zdaniem termi chodź jeszcze ja mam inne na oku musze tylko zobaczyć czy pasuje, chodź szkoda trochę oryginalnych bo świetnie wykonane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikers 0 Napisano Kwiecień 28, 2015 (edytowany) Mój dostał parę zabaweczek i lekarstwo od doktorka Cinka :) Jeszcze tylko koreczki do ramy ale te kupie jak będę w USA :) Edytowano Kwiecień 28, 2015 przez mikers Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Kwiecień 29, 2015 Orzeszku! Piękna bestia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 29, 2015 Dziwaczne lusterka dość, fajna bestia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Kwiecień 29, 2015 Poza tymi puderniczkami imitującymi lusterka - srogie moto ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikers 0 Napisano Kwiecień 29, 2015 Niby puderniczki ale więcej widać niż w tych owalnych ____ mikers Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Kwiecień 29, 2015 to ostatnie zdjęcie to drwina z forumowiczów!!! protestuję! :razz: Przecież to archiwalne foto.... :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach