mikers 0 Napisano Kwiecień 29, 2015 (edytowany) to ostatnie zdjęcie to drwina z forumowiczów!!! protestuję! :razz: Przecież to archiwalne foto.... :mrgreen: Przepraszam, zachowałem się jak gówniarz, mogłem wkleić foty lusterek z googla :) Edytowano Kwiecień 29, 2015 przez mikers Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
handelson 0 Napisano Kwiecień 29, 2015 To ja też wstawię coś z archiwum: Mikers - piękne mody porobiłeś :) Już niedługo mój pójdzie do doktora ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikers 0 Napisano Kwiecień 29, 2015 Lepiej laczka wymieniaj bo w sobotę czy niedzielę polecę w Twoje okolice :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
handelson 0 Napisano Kwiecień 29, 2015 Ciiiicho ;) Liczę na to, że jutro już przyprowadzę czarnucha do garażu. Ze zrobionym serwisem i nowymi laczami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Święty diabeł 0 Napisano Kwiecień 30, 2015 A tu mój diabeł Wysłane z iPhone 6 Plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Kwiecień 30, 2015 fajne lakierowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Święty diabeł 0 Napisano Kwiecień 30, 2015 Model 2013! Wtedy tak było Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikers 0 Napisano Kwiecień 30, 2015 Święty diable, malowanie jak na diabła przystało diabelskie, reszty nie widać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Święty diabeł 0 Napisano Maj 1, 2015 Witaj grzeszniku . I'm your master Wysłane z iPhone 6 Plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Święty diabeł 0 Napisano Maj 9, 2015 Hey wam. Pytanie. Czy ma ktoś na Diavelu pod szybką i nad licznikiem uchwyt na stelaż uchwytu na kierownice? Ja mam to i przy tym obudowę na iPhone 4 na którym pisze fabrykat H2 made in germany a chce na to zamocować obudowę na iPhone 5s Wysłane z iPhone 6 Plus Jest już wszystko kupione. Zalecam niemieckie stojaki i obudowę Richtera Obudowa NR 1679/66 I stojak HR 24948/00 Wysłane z iPhone 6 Plus Na amazon.de jest wszystko dostępne 147 zł z przesyłką ! Wysłane z iPhone 6 Plus połączone 3 posty jeden pod drugim Na amazon.de Wysłane z iPhone 6 Plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Święty diabeł 0 Napisano Maj 14, 2015 Doszło ! iPhone 5s może być zamąrowany Wysłane z iPhone 6 Plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Maj 14, 2015 jak tam wole mieć w kieszeni... na drodze jest wystarczająco dużo rozpraszaczy uwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki 19 Napisano Maj 14, 2015 jak tam wole mieć w kieszeni... na drodze jest wystarczająco dużo rozpraszaczy uwagi Największym plusem moto jest właśnie brak telefonu i święty spokój od ludzi dzwoniących. Jedyny przypadek to w dłuższych trasach nawigacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Święty diabeł 0 Napisano Maj 14, 2015 (edytowany) Każdy tak jak lubi. Ja mogę w czasie jazdy słuchać muzyki, odebrać telefon od żony a kiedy wczesniej jeździła ze mną mogliśmy podczas jazdy wspólnie rozmawiać. N-com bx4 plus dawał na to możliwosci w x-lite. Wysłane z iPhone 6 Plus Edytowano Maj 14, 2015 przez Święty diabeł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 15, 2015 Oj muzyki bym sie na moto nie odwazyl sluchac... (wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Święty diabeł 0 Napisano Maj 15, 2015 A u mnie to już normalka. Sprawa przyzwyczajenia. Nie nic na maxa głośno Wysłane z iPhone 6 Plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Maj 17, 2015 Tak samo ja - na krotkie wypady zawsze slucham muziki podczas jazdy , ale na dluzsze wypady przestalem to robic bo bania nie wytrzymuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 18, 2015 Ja też zawsze muzy słucham, troche wygłusza motocykl ale tak bym słyszał otoczenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Listopad 19, 2015 Ładny jakie miasto? Sent from my iPhone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Listopad 20, 2015 LukaszT zrób prosze dokładne zdjęcie mocowania tablicy - zgóry dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DARc 22 Napisano Listopad 24, 2015 Była już kiedyś krótka dyskusja na temat podobnych pomysłów usuwania błotnika vs nasza polska pogoda (czyli czasami mokro...) :) Jak u Ciebie się ten patent z tablicą spisuje w deszczu? Plecy mokre czy da się wytrzymać? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
handelson 0 Napisano Listopad 24, 2015 Mój diabeł w swoim legowisku: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Listopad 24, 2015 Ale super zrobiona kryjówka :) zazdroszczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Listopad 24, 2015 Mój diabeł w swoim legowisku: W gawrze chyba ;) Wytapatalkowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach