Marshal 0 Napisano Czerwiec 27, 2011 Czy ktoś z Was zna może historię tego http://allegro.pl/ducati-998-klasyk-i1680515940.html motocykla? Czaję się na niego ale widzę po wahaczu że leżał lewą stroną. Dzwoniłem i podobno lekko parkingowo. Możecie coś pomóc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Czerwiec 28, 2011 Mnie sie zdaje że zegar w 998 ma być do 300 albo 320 - ktoś sie wypowie ? . A to moze odznaczać bardziej niz parkingowa przewrotkę :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Czerwiec 28, 2011 Oryginalny. Pozdr.J-999 P.S. Nawet jak miał więcej niż parkingówkę, to co z tego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Czerwiec 28, 2011 Odpuszczam sztukę. Za dużo niewiadomych i brak udokumentowanej histori obsługi serwisowej. Dzieki wszystkim za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Czerwiec 29, 2011 Odpuszczam sztukę.Za dużo niewiadomych i brak udokumentowanej histori obsługi serwisowej. Dzieki wszystkim za pomoc. Historię to można zacząć od początku, od gruntownego przeglądu po zakupie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Lipiec 3, 2011 Historię serwisową można stworzyć w kilka minut, nawet udokumentować :lol: Najważniejsze aby motocykl miał sprawny układ jezdny, nie zostawiał 2-ch śladów, oraz był w takiej cenie jaką jest kolejny nabywca za dany egzemplarz zapłacić ... Ciężko znaleźć w PL model 998. Ten egzemplarz z tego co kojarzę od jakiegoś czasu jest ogłaszany. Jak to mówią motocykl zawsze trzeba obejrzeć na żywo z mechanikiem i przejechać się nim, wtedy można podjąć decyzję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jankes12 0 Napisano Lipiec 4, 2011 Witam A był ktos obejrzeć ten motocykl? Mam daleko do Lublina i nie wiem czy warto tyle km jechać!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ghostrider 0 Napisano Lipiec 24, 2011 Marshal znalazłem dla Ciebie super sztukę... :mrgreen: http://amzmoto.otomoto.cz/ducati-998-bi ... 28491.html salunowa :mrgreen: tylko ta cena... ale może dadzą na MiniRatkę :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Lipiec 24, 2011 Przenieśliśmy się w czasie? Czy jak?... :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Lipiec 26, 2011 :shock: Nowe wozidło, jakbym miał te 50 parę złotych tysięcy to bym się nie zastanawiał, aaah :x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ghostrider 0 Napisano Lipiec 26, 2011 Chyba więcej bo tak liczę pi razy drzwi wychodzi mnie 72 tysi :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 26, 2011 Zobaczcie daty na zdjęciu. Raczej albo ich pomyłka, albo chwyt marketingowy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Lipiec 26, 2011 Chyba więcej bo tak liczę pi razy drzwi wychodzi mnie 72 tysi :mrgreen: Aha, w opisie i w tytule inne ceny :crazy: Co nie zmienia faktu, że jakbym miał te 50 czy 70 to bym kupił jak rzeczywiście nowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ghostrider 0 Napisano Lipiec 26, 2011 To niedaleko od Brna... a tam się podobno szykuje na początku sierpnia ekipa na tor... może oblukają przy okazji w czym rzecz :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach