giker86 0 Napisano Lipiec 12, 2011 Zna ktoś z forumowiczów ten egzemplarz? Dość ciekawa cena. http://moto.allegro.pl/sprzedam-ducati- ... 57135.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Lipiec 13, 2011 Cena dziwnie niska, ma trochę fajnych dodatków Rizomy. Trzeba na żywo obejrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giker86 0 Napisano Lipiec 13, 2011 Byłem i oglądałem i wszystko wygląda bardzo dobrze motorek zadbany, przywieziony z Niemiec. W Polsce podobno zrobił 1000 km od marca tego roku, cały przebieg to 20000. Jedyne ale to lekki hałas prawdopodobnie z rozrządu. Będę jeszcze jechał z serwisantem z Bydgoszczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Lipiec 14, 2011 Niedawno było wystawione na allegro takie 749 w identycznym malowaniu( chodzi mi o czarny dół, a rzadko można takie spotkać) wystawiony był za około 18 tys. Może to ten sam? Jeśli tak, co spowodowało taki spadek ceny. ee co tu wiele pisać, nie wierze w taką okazje, ktoś ma dobre serduszko i bawi się w Matke Terese czy po prostu potrzebuje nagłej gotówki? A może się pomylił i zamiast 10800 miało być 18000? :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giker86 0 Napisano Lipiec 15, 2011 Wczoraj byłem i nabyłem 749, zobaczymy czy zawitam na stałe w dziale technicznym :lol: Moto właściciel zakupił w Chojnicach (firma jarex) za 16000 PLN w marcu. Sprzedaje z powodu remontu w domu (nie lubi brać kredytu - tak mówił). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Lipiec 15, 2011 A tej pokrywy pasków Rizomy nie chcesz odsprzedać? 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giker86 0 Napisano Październik 1, 2011 Pokrywa jest zbyt piekna żeby sprzedawać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giker86 0 Napisano Kwiecień 15, 2012 W końcu 749 przeszło przez pełny przegląd w Ducati Toruń. Jednak okazało się, że ten egzemplarz to wyjątek potwierdzający regułę. Czyli miałem wielkie szczęście. Jedynym mankamentem były rozregulowane zawory (były różnice ciśnień sprężania) ale w serwisie wszystko zostało ustawione prawidłowo. Teraz tylko śmigać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Kwiecień 15, 2012 Szczęściarz :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 Gratz! Wrzucaj foty! viewtopic.php?f=103&t=3160&start=285 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qkasurf 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 gratuluję udanego zakupu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach