Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
SCHNNAZZI

Jakie świece Do 750

Polecane posty

Jakw temacie. Jakie kupić żeby były dobre??

Ja od początku użytkowania duka, jeżdże na championach. Nic się nie dzieje, więc polecam :)

Tylko nie mów że Champion RA6HC... bo ciężko je zdobyć jak widzę. :( i powiedzcie mi czy, jak mi strzelił w tłumik dosyć głośno to wina świec?

Czyli najpierw świece. Jak nie pomoże to wtedy aku. Bo niby kręci no ale jak go kręcę 10-15sek to zaczyna zdychać. Więc mam nadzieję że to świece.

Tylko nie mów że Champion RA6HC... bo ciężko je zdobyć jak widzę. :( i powiedzcie mi czy, jak mi strzelił w tłumik dosyć głośno to wina świec?

Tak dokładnie te :)

Ciężko zdobyć to fakt, moje zakupił Dżolo jak był w serwisie Ducati u niemców. Teraz pewnie można zamówić u Maniaxów, Hrg lub Cafe Racer

Czyli najpierw świece. Jak nie pomoże to wtedy aku. Bo niby kręci no ale jak go kręcę 10-15sek to zaczyna zdychać. Więc mam nadzieję że to świece.

Czasami jak aku wyzionie ducha i za długo kręcisz, a w końcu odpali, też potrafi strzelić, więc nie koniecznie świece do wymiany.

Nooo tanie. Łacznie z przesyłką to ok 40pln. Ale brać czy nie brać oto jest pytanie...

Nooo tanie. Łacznie z przesyłką to ok 40pln. Ale brać czy nie brać oto jest pytanie...

Ja bym wzięła. Najwyżej jak nie przydadzą się tobie, możesz wysłać mi:)

oryginalne świece znajdziesz w IC.. i na pewno warto wziąć championy, bo na zamiennikach NGK czasami dziwnie wszystko działa w desmo...

W Inter-Motors są, tylko musisz znaleźć salon z manualami części do Ducati. - Powodzenia :mrgreen:

Zamontowałem nowe świece. Podładowałem aku i zapalił. Choć po aku widzę, że niedługo trzeba będzie go wymienić. Stare świece to NGK R DPR8EA 9 i wygladają tak jak na fotce. Czy były zużyte i czy te świece pasują do mojego Ducati? Wyglądają nieciekawie. Piękna sobie trochę pochodziła i ją zgasiłem. Pogoda nie pozwala na więcej. Jutro znowu go odpale, mam nadzieję.

post-679-1366037145,6987_thumb.jpg

Skoro masz nowe to te wywal i po temacie.

Tak zrobiłem. Zasługuję na najlepsze części :) pytam tylko z czystej ciekawości. Bo jak miałem suzuki gixera to jakiś patałach założył świece nie do tego modelu co trzeba. I jakimś cudem odpalała!!

Wlałem 3 litry oleju i poziom wskazuje mi na max. Czyli tą górną kreskę. Czy mam wlać jeszcze te 300ml oleju tak jak jest w instrukcji obsługi? Wymieniony także filtr. Proszę o poradę.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.