Quartt 0 Napisano Lipiec 25, 2011 Witajcie, mam pytanie, przy przebiegu niespełna 12 ooo km, powinienem wymieniać rozrząd ze względu ma fakt, że motor jest z 2008 roku czy zaryzykować jazdę do końca sezonu ? Dzięki za odpowiedzi ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Lipiec 25, 2011 Wymieniaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Lipiec 25, 2011 Moj klekot jest z 2007 i przebieg okolo 9500km, paski oryginał wiec 2 lata po terminie, ale wymienial bede po nowym roku. Jest ryzyko pekniecia co niesie za soba spore koszty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxwar 0 Napisano Lipiec 25, 2011 Lepiej chyba wymienić po 3 latach. Trzeba wymieniać co 24 tys km albo co 2 lata. Ja miałem też 12 tys km ale za to 4 lata (moto z 2007) i wymieniłem. Decyzja należy do Ciebie bo ja widać się da jeździć ;-) Ale lepiej się trzymać instrukcji z wymianami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Lipiec 25, 2011 Wymień ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quartt 0 Napisano Lipiec 25, 2011 Zatem przekonaliście mnie do wymiany. Pytanie kolejne, paski za 260 zł/szt. czy znajdę tańsze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Lipiec 26, 2011 oryginał http://www.sklep.motomaniax.pl/Pasek_ro ... A-695.html , chyba że chłopaki mają już tańszy zamiennik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Lipiec 26, 2011 Nie muszą być ori może byż zamiennik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quartt 0 Napisano Lipiec 26, 2011 Topgear, jaki zamiennik polecasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Lipiec 26, 2011 Jeśli tam masz 72zeby na 3/4 to będzie ciężko o zamienniki. Możesz ściągnąć z USA z exactfit, cycleworks czy jakos tak. Tańsze niż org o połowę. Flennory ich niestety nie klepią :( Nie wiem co z Dayco. Co do "jakości" org, względem zamienników - na zadanie domowe poszperajcie gdzie klepią org, a gdzie zamienniki... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Lipiec 26, 2011 Myślałem o Flennor, ale skoro nie robią do tego modelu to kicha... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Lipiec 26, 2011 Zamienniki z USA to koszt ok 125$ z przesyłką. Też się przymierzam do importu zza Wielkiej Wody.... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Lipiec 26, 2011 Moj klekot jest z 2007 i przebieg okolo 9500km, paski oryginał wiec 2 lata po terminie, ale wymienial bede po nowym roku. Jest ryzyko pekniecia co niesie za soba spore koszty. Ja mam ten sam rok prod. i 1500 km, paski wymieniam na poczatku sierpnia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quartt 0 Napisano Lipiec 27, 2011 Pablo, oryginale kupujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Lipiec 27, 2011 Pablo, oryginale kupujesz? Nie mam pojęcia, jadę do Darka i zakładają, myślę, że oryginalne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Lipiec 27, 2011 Pablo, oryginale kupujesz? Witaj! Gdzie to będziesz wymieniał... ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Lipiec 27, 2011 Pablo, oryginale kupujesz? Witaj! Gdzie to będziesz wymieniał... ?? U Darka w Wawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quartt 0 Napisano Lipiec 28, 2011 JA chcę w AZMOT Kraków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach