bialy114 1 Napisano Sierpień 12, 2011 Jak w temacie: Przyjmę za symboliczną opłatą część do mocowania kolektora wydechowego. Na obrazku widać, że potrzebna mi część składa się z numerów: 2,3, 22, 23, 24, 25, 26 - całość występuje "x2", ale przy moim dotychczasowym wydechu jeden "dinks" mam ;) Czekam na propozycje: [email protected] 605 377 808 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Sierpień 14, 2011 Pare tych "dinksów" wala się po warsztacie, wiec zadzwoń we wtorek i się przypomnij, powinno się coś znaleźć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 16, 2011 Dzięki Darku za chęć pomocy - to też się liczy :mrgreen: Temat ogarnąłem "na własnym podwórku". Do zamknięcia. P.S. Nie zdawałem sobie sprawy, że polerowanie kolektora jest tak pracochłonne :lol: Ale uparłem się, że ma być "lustro". ;) :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomcio 0 Napisano Sierpień 16, 2011 Poka efekt :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 16, 2011 Pokażę, pokażę - jak skończę. Zamontuję i wrzucę do "Pokaż swojego Monstera" :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Sierpień 16, 2011 TYLKO ŁADNIE ma być! Proszę ;) Ps. A tak swoją drogą jak już masz taki fart w szukaniu kolektorów to znajdż ZARDA górno-dolnego do SportClassica , nie musi być tytanowy poniżej 5 tysi.. browarka stawiam. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 17, 2011 A tak swoją drogą jak już masz taki fart w szukaniu kolektorów Przeceniasz mnie ;) Żaden fart - gość wystawił w Allegro tłumiki z dopiskiem "Monster 1000S i.e." więc zadzwoniłem i zapytałem o kolektory. No i mam :mrgreen: P.S. Polerka w trakcie, ale już widać światełko w tunelu. :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomcio 0 Napisano Sierpień 30, 2011 Skorzystam z Twojego topicu i zapytam czy ktoś ma może gumowe uszczelki nr 9 na rysunku na sprzedaż/oddanie? W intermotors trzeba czekać i czekać a, że teraz Włochy mają wakacje to <font color='red'>[desmo]</font>. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 30, 2011 Tomcio - no problemo - ja też potrzebuję 2 szt. ;) Darek obiecał rozejrzeć się po swoich przepastnych kartonach, ale na razie cisza :( Chyba skończy się "rzeźbą" :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomcio 0 Napisano Sierpień 30, 2011 Podjechał bym do nich, ale oni są już zamknięci jak ja wracam z pracy :/. Nie chciałbym rzeźbić, ale jak będzie trza co zrobić. Guma może być od innego moto, ale lepiej jak by było dedykowane :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Sierpień 30, 2011 Darek obiecał rozejrzeć się po swoich przepastnych kartonach, ale na razie cisza :( : Pisałeś kilka postów wyrzej że ogarnałes potrzebne części. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 30, 2011 Się zgadza, okazało się jednak, że przy dokręcaniu ta gwiazdka z plastiku wypłynęła mi na zewnątrz :oops: (mówię o tym "dinksie" :mrgreen: ) Rozmawiałem z Darkiem przez telefon i uzgodniliśmy, że odezwę się na maila z zamówieniem (crachpady na przednią oś + duperele do kolektora - m.in. gumki w set do mocowania tłumika - o ile znajdziecie ;) ) Napisałem na [email protected] i cierpliwie czekam wieści. Zdaję sobie sprawę, że macie grubsze roboty więc loozik ;) :mrgreen: Na razie, żeby uniknąć wibracji i otarć założyłem "rzeźbę" - wymiana na oryginał to 10 min ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Sierpień 30, 2011 Tak wiem mam, tylko chwilę muszę znaleźć co by to spakować i wysłać (remont w chałupie...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 30, 2011 Luźno Dareczku, luźno :lol: Przecież ja się nie skarżę ! Ale chociaż łączną cenę byś podesłał - cobym z papci nie wyskoczył :lol: Może być PW - jeśli wolisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomcio 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Musieli a czy macie na warsztacie może jeszcze 2 szt tych podkładek? Do której jesteście we firmie może zdążę podjechać po pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach