Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
jacaszef

gdzie można kupić takie osłony pasków??

Polecane posty

Ktoś coś wie? Szykuje się małe zimowe upiększanie i taki mały prezencik z pewnością nadałby się ideeealnie :D

PS Oczywiście przeryłem neta w poszukiwaniu odpowiedzi na to pytanie - co więcej - znalazłem ją, ale liczę na Wasze doświadczenie, dzięki czemu być może uda się oszczędzić trochę złotówek.

:lol: :lol: :lol:

Też szukałem na jebaju i nie jest to łatwy temat.

Ale za to trafiłem na TO

Szkoda, że fundusze na moto na ten rok już mam wyczerpane :(

wygląda przecudnie. Ja się waham - albo żegnam się z żółtym i kupuję coś docelowego na najbliższy pierdyliard lat, albo podejmuję decyzję o pozostawieniu 620 na co najmniej trzy sezony i personalizuje go w miarę możliwości finansowych. Nie znasz kogoś, kto chciałby zamienić S2R 1000 na 620 i najlepiej dorzucić z 10 koła na dodatki? :D :D :D

nie chciałem być pazerny :lol:

co do pięknego 748 - niestety, albo stety lubię goliznę i nic na to nie poradzę. Potwór albo Classic

dzięki, otomoto i podobne wynalazki mam opanowane - robię upgrade na bieżąco ;)

Jak podejmę dezyzję o sprzedaży, to i moje cudo się tam znajdzie. Na razie nic nie wiem. Muszę to wszystko po stokroć przemóżdżyć.

A szukał będę zapewne jak najdalej od tego pięknego kraju, o ile w ogóle - chyba że nastąpi klasyczny fuks, tak jak z mym pierwopotworem ;)

bajer może fajny, ale żeby był efekt trzeba odkręcać śrubki (jeśli jeszcze jakieś sa - a lubią sie gubić) i myc szybki co 2-3tys.

bajer może fajny, ale żeby był efekt trzeba odkręcać śrubki (jeśli jeszcze jakieś sa - a lubią sie gubić) i myc szybki co 2-3tys.

Na jednej ze stronek oferujących ten wynalazek znalazła się nawet informacja o konieczności potraktowania śrubek loctite`m ;) Co do czyszczenia - upierdliwa sprawa, ale coś za coś. Carbonowe osłony też wyglądają apetycznie, jednak nie aż tak. W ogóle mało opcji w tym temacie występuje na rynku (albo jestem marnym poszukiwaczem).

:lol: :lol: :lol:

Też szukałem na jebaju i nie jest to łatwy temat.

E tam. 8-)

Zaledwie tydzień po D.U.P.ie i obejrzeniu na pewnym Sport Classicu miałem takie w bagażniku.

Odebrane w Holandii przy okazji wyjazdu na wakacje.

Za 180€ :D

post-856-1366037264,4947_thumb.jpg

26.09 jadę do Amsterdamu odstresowywać się po egzaminie, więc bądź tak dobry i wrzuć namiar na priva, tudzież tu ;)

Gość miał tylko jeden komplet.

Właśnie zmienił na carbonowe w swoim Hypku.

BTW miał w garażu 5 maszyn (jakieś KTMy jeszcze) i wszystkie co do jednego na Akrapach...

Takim to dobrze. :cry:

Ja przerabiałem na szybki ;) Wiadomo, że efekt nie taki jak w rizomie, ale hipnotyzujące paseczki wszystko rekompensują ;)

byłem jakiś czas w amsterdamie - potwierdzam jest dobrze heheh

oj będzie dobrze. Zostanie odpalona konkretna rakieta :D Może po wizycie w inhalatorium wpadnę na pomysł ogarnięcia dobrych osłon w dobrej cenie ;)

Ja przerabiałem na szybki ;) Wiadomo, że efekt nie taki jak w rizomie, ale hipnotyzujące paseczki wszystko rekompensują ;)

Gwarantuje, że gdybym przerobił cokolwiek i jeszcze gdzieś to zainstalował, Bóg Estetyki i Zmysłu Technicznego zarządziłby koniec świata. Także dla dobra ludzkości zapoluje na Rizome ;)

Ale za to trafiłem na TO

Panie I Panowie brać to, dobra kwota! Zobaczcie ile nówki.

Pożyczy mi ktoś tę kwotę do przyszłego roku ?? ;) :mrgreen:

Ale żal d*** ściska. :cry:

A podane na stronie ceny to netto czy brutto ?

Jeśli brutto to dla odpowiednich (zgodnie z ustawą o VAT) firm powinno być taniej o ten podatek.

krl    0
A podane na stronie ceny to netto czy brutto ?

Jeśli brutto to dla odpowiednich (zgodnie z ustawą o VAT) firm powinno być taniej o ten podatek.

Ceny zawierają podatek.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.