Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
franek

ST3 i DesmoWdowa

Polecane posty

Jak w temacie- z powodu planowanego wyjazdu do Indii jestem zmuszony sprzedać któryś z pojazdów.

Ducati ST3 2004, przebieg 30000km, stan niepsujący się, wymienione paski, płyny, nowy napęd, opona tył. Cena 15tys.

DesmoWdowa- rama 600SS, silnik 900cm robiony u Musiela, nowe opony, nowa cała wiązka elektryczna. Cena 7tys.

Fotki i więcej info dodam, jak będą pytania.

P.S. Stek będzie do sprzedania po 5.10.2011, po powrocie ze Słowacji.

Na temat Wdowy więcej na forum tutaj: DesmoWdowa

Nie mam kufrów, mam sakwy i torbę, która łączy sakwy i leży na siedzeniu pasażera.

Mam też grzane manetki, w nie raczej nic nie zapakujesz :mrgreen: , ale dzięki nim możesz brać połowę ciuchów mniej ;)

Jak będziesz zdecydowany i nie marudził- dorzucam sakwę na tył z pokrowcem wodoszczelnym. Idealnie się dopasowała do Steka, jest usztywniona i dwukomorowa. W sumie ten zestaw robi na każdy wyjazd.

Jak to wszystko wygląda na moto (nie robię nowych fotek, bo mam milion z wyjazdów) :

post-48-1366037284,3725_thumb.jpg

P.S. Na grzanych manetkach dobrze się suszą skarpetki- odpada Ci branie tryliona par na wyjazd :D

Jak zakopiesz dołki :mrgreen:

P.S. Nieźle se wykompinowałeś- klasyczny szpej na lans, Stek na Liban :lol:

Fransua wiesz co myślę o lansie już samo to słowo przyprawia mnie o defekację :D ale myślę o tym że Liban to multina a St dla żonki bo bezpieczny i niewypadkowy.. Lans o ku...wa man :evil: Mój motocykl nie jest moim pentem ;)))

..... Mój motocykl nie jest moim pentem ;)))

post-42-1366037286,2192_thumb.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

post-42-1366037286,3002_thumb.jpg

post-42-1366037286,3505_thumb.jpg

Franiu ile taki Stek pali? Podesłałem kumplowi ogłoszenie, on turustyczny chłopak, może choróbsko załapie! :twisted:

..... Mój motocykl nie jest moim pentem ;)))

[attachment=0]big+unit+on+toilet+motorbike.jpg[/attachment]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Krzychu - hehe coś bardzo a'propos hehe

Franiu ile taki Stek pali? Podesłałem kumplowi ogłoszenie, on turustyczny chłopak, może choróbsko załapie! :twisted:

W mieście nie sprawdzałem. W trasie 5,5- 6,5 litra.

Jak gnaliśmy po Italii spalił 5,5, prędkość głównie autostradowa ;) , obroty silnika w okolicach 6-7tys.

Z Pieniem po Rumunii, gdzie jeździliśmy wolniej i częściej zmieniałem biegi, dużo było górek, winkli, hamowań i przyspieszeń spalił 6 do 6,5 litra.

P.S. Zboczeńcy. Weźcie tymi fallusami nie spamujcie. Z tego co wiem, służą do czego innego :D

Aaaaaa to silokonowego dildo nie ma w zestawie z ST-kiem? :lol: :lol: :lol:

Pewnie DesmoMilf go potrzebuje, jak Franczesko poszkodowany ją zaniedbał. :mrgreen:

DesmoMilf odżyła w wersji Roccati:

[attachment=0]Wdowa1.jpg[/attachment]

:lol: :lol: :lol:

Heh.. na tym zdjęciu wygląda bardzo zacnie, ale chyba sam już doszedłeś do tego, że aby jeździła równie dobrze jak wygląda wymaga "trochę" więcej cierpliwości i miłości. Jedna - nawet długa i kosztowna - wizyta (np u nas lub innym wyspecjalizowanym serwisie) to nie dotknięcie czarodziejskiej różczki... Czasem przy takich projektach trzeba kilka razy coś poprawiać, bardzo często po samym sobie, zanim dojdzie się do ładu z tym czy tamtym.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.