franek 0 Napisano Wrzesień 12, 2011 Jak w temacie- z powodu planowanego wyjazdu do Indii jestem zmuszony sprzedać któryś z pojazdów. Ducati ST3 2004, przebieg 30000km, stan niepsujący się, wymienione paski, płyny, nowy napęd, opona tył. Cena 15tys. DesmoWdowa- rama 600SS, silnik 900cm robiony u Musiela, nowe opony, nowa cała wiązka elektryczna. Cena 7tys. Fotki i więcej info dodam, jak będą pytania. P.S. Stek będzie do sprzedania po 5.10.2011, po powrocie ze Słowacji. Na temat Wdowy więcej na forum tutaj: DesmoWdowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ropuch15 0 Napisano Wrzesień 12, 2011 masz do St-ka kufry boczne?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Wrzesień 12, 2011 Nie mam kufrów, mam sakwy i torbę, która łączy sakwy i leży na siedzeniu pasażera. Mam też grzane manetki, w nie raczej nic nie zapakujesz :mrgreen: , ale dzięki nim możesz brać połowę ciuchów mniej ;) Jak będziesz zdecydowany i nie marudził- dorzucam sakwę na tył z pokrowcem wodoszczelnym. Idealnie się dopasowała do Steka, jest usztywniona i dwukomorowa. W sumie ten zestaw robi na każdy wyjazd. Jak to wszystko wygląda na moto (nie robię nowych fotek, bo mam milion z wyjazdów) : P.S. Na grzanych manetkach dobrze się suszą skarpetki- odpada Ci branie tryliona par na wyjazd :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 12, 2011 przyjedź do nas jak ozdrowiejesz może Agata się przysiądzie - do moto oczywiście ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Wrzesień 12, 2011 Jak zakopiesz dołki :mrgreen: P.S. Nieźle se wykompinowałeś- klasyczny szpej na lans, Stek na Liban :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 12, 2011 Fransua wiesz co myślę o lansie już samo to słowo przyprawia mnie o defekację :D ale myślę o tym że Liban to multina a St dla żonki bo bezpieczny i niewypadkowy.. Lans o ku...wa man :evil: Mój motocykl nie jest moim pentem ;))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
balzac 0 Napisano Wrzesień 13, 2011 ..... Mój motocykl nie jest moim pentem ;))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Wrzesień 14, 2011 Franiu ile taki Stek pali? Podesłałem kumplowi ogłoszenie, on turustyczny chłopak, może choróbsko załapie! :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 14, 2011 ..... Mój motocykl nie jest moim pentem ;))) [attachment=0]big+unit+on+toilet+motorbike.jpg[/attachment] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Krzychu - hehe coś bardzo a'propos hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Wrzesień 14, 2011 Franiu ile taki Stek pali? Podesłałem kumplowi ogłoszenie, on turustyczny chłopak, może choróbsko załapie! :twisted: W mieście nie sprawdzałem. W trasie 5,5- 6,5 litra. Jak gnaliśmy po Italii spalił 5,5, prędkość głównie autostradowa ;) , obroty silnika w okolicach 6-7tys. Z Pieniem po Rumunii, gdzie jeździliśmy wolniej i częściej zmieniałem biegi, dużo było górek, winkli, hamowań i przyspieszeń spalił 6 do 6,5 litra. P.S. Zboczeńcy. Weźcie tymi fallusami nie spamujcie. Z tego co wiem, służą do czego innego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Wrzesień 14, 2011 Aaaaaa to silokonowego dildo nie ma w zestawie z ST-kiem? :lol: :lol: :lol: Pewnie DesmoMilf go potrzebuje, jak Franczesko poszkodowany ją zaniedbał. :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Wrzesień 14, 2011 DesmoMilf odżyła w wersji Roccati: :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Wrzesień 14, 2011 Uuuu baby do you wanna dance with me? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Wrzesień 14, 2011 Wyglada groźnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Wrzesień 14, 2011 DesmoMilf odżyła w wersji Roccati: [attachment=0]Wdowa1.jpg[/attachment] :lol: :lol: :lol: Heh.. na tym zdjęciu wygląda bardzo zacnie, ale chyba sam już doszedłeś do tego, że aby jeździła równie dobrze jak wygląda wymaga "trochę" więcej cierpliwości i miłości. Jedna - nawet długa i kosztowna - wizyta (np u nas lub innym wyspecjalizowanym serwisie) to nie dotknięcie czarodziejskiej różczki... Czasem przy takich projektach trzeba kilka razy coś poprawiać, bardzo często po samym sobie, zanim dojdzie się do ładu z tym czy tamtym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach