Franz 0 Napisano Listopad 7, 2011 Dzieło sztuki... już wiem co kupić... :P theodor ma rację - sety trzeba zmienić obowiązkowo Po ostatnich rozmowach i doświadczeniach z setami z Luigi uwazam, ze sety to bardzo wazna rzecz i fabryczne sa naprawde dobrze pomyslane, ale te lusterka!!!!! Myślę że to pierwsze lusterka w SBK Ducati w których coś będzie widać, CAŁĄ JAPONNIE ;) w płaczu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Listopad 7, 2011 Dzieło sztuki... już wiem co kupić... :P theodor ma rację - sety trzeba zmienić obowiązkowo Po ostatnich rozmowach i doświadczeniach z setami z Luigi uwazam, ze sety to bardzo wazna rzecz i fabryczne sa naprawde dobrze pomyslane, ale te lusterka!!!!! Myślę że to pierwsze lusterka w SBK Ducati w których coś będzie widać, CAŁĄ JAPONNIE ;) w płaczu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: za te lusterka to powinni komuś tam coś urwać.......aaaaaa jak tak można, no jak można!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Listopad 7, 2011 Dzieło sztuki... już wiem co kupić... :P theodor ma rację - sety trzeba zmienić obowiązkowo Po ostatnich rozmowach i doświadczeniach z setami z Luigi uwazam, ze sety to bardzo wazna rzecz i fabryczne sa naprawde dobrze pomyslane, ale te lusterka!!!!! Myślę że to pierwsze lusterka w SBK Ducati w których coś będzie widać, CAŁĄ JAPONNIE ;) w płaczu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: za te lusterka to powinni komuś tam coś urwać.......aaaaaa jak tak można, no jak można!!! Tam gdzie jest miejsce docelowe tego motocykla, lusterek nie będzie. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Listopad 7, 2011 Lusterka faktycznie wyglądają trochę jak uszy Shreka, ale może wreszcie będzie coś w nich widać. Natomiast moto...bajka :) Po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu, ze nie ma lepszych designerów niż Makarony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Listopad 7, 2011 Ceny w US wersja standard 17,995$ i 22,995$ za wersję S, ceny w UK standard 14,995-15,750f bez i z ABS i cena dla wersji S 19,750f i Tri Colore 23,495f. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Listopad 7, 2011 bjutifulllll :D są już zapisy na jazdy testowe :?: :D naprawdę dizajn wymiata, bardzo udany jak zresztą wszystkie DUKATY :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Listopad 7, 2011 Jak za darmo !!!! KURDE ALE TO JEST CUDNE !!!!!!!!!!! Sory panowie ale TO JEST MISTRZOSTWO !!!! Jest równie piękny jak niepokonane do tej pory Desmosedici RR . !!!! Umarłem ze szczęścia !!! xD :D NA Ducati.com Jest pełno zdjęć i opisów. Wszystko już przeczytałem i wam też polecam . Tylko dlaczego waży 188 zamiast 178 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalonBB 0 Napisano Listopad 7, 2011 Czyli nie tylko ja nie mogę spać po zobaczeniu tych filmów i zdjęć... :shock: Jak jutro nie wstanę do pracy, to będzie wina 1199 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Listopad 7, 2011 Oj nie jesteś jedyny !!!! PS już wiem co do wagi. Bez paliwa ale z płynami ma 177. z paliwem 188. 11 kilo na paliwo policzyli przy 17 l baku ?? :/ Benzyna ma taką małą gęstość ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalonBB 0 Napisano Listopad 7, 2011 Benzyna zależnie od dokładnej mieszanki waży w granicach 0,72 za litr, przy 17 litrach to wychodzi coś koło 12kg bodajże :geek: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Listopad 8, 2011 Benzyna zależnie od dokładnej mieszanki waży w granicach 0,72 za litr, przy 17 litrach to wychodzi coś koło 12kg bodajże :geek: ;) Włoska benzyna ma też mniej wody ... a ta waży :lol: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Listopad 8, 2011 Kolejna zajawka :) http://www.motocykl-online.pl/wideo/Duc ... ale_teaser Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Listopad 8, 2011 Dobra, miałem się nie odzywać... Albo nie, jeszcze raz lookne na ten motor.... Nie no, brzydki jak Orka... Wiem, Stek też nie był piękny :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rostwor 0 Napisano Listopad 8, 2011 Dobra, miałem się nie odzywać...Albo nie, jeszcze raz lookne na ten motor.... Nie no, brzydki jak Orka... Wiem, Stek też nie był piękny :lol: orka to było D16RR, to jest ładniejsze:) takie połączenie D16RR z 1199, wzięli co najładniejsze i takie cóś im wyszło:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Listopad 8, 2011 W mojej opinii jedyny mankament to kształt zbiornika jak się patrzy z boku wydaje się być nie od tego motocykla ale to drobny szczegół motocykl jest FANTASTYCZNY :shock: :shock: :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Listopad 8, 2011 Mówiłem garbaty bak i uszy shreka, ale znając Włochów za miesiąc nie będziemy sobie mogli wyobrazić bez tych atrybutów........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Listopad 8, 2011 :shock: PERFEKCYJNY I PIĘKNY!!! dla konkurencji ... po prostu ... checkmate! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Listopad 8, 2011 piękna Włoszka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Listopad 8, 2011 dzisiaj zrobiłem sobie doswiadczenie. Ogladałem zdjecia wszystkich superbike najnowszych ....... przepaśc normalnie głebia pózniej przeskoczyłem na 11 i ? Przepaść!!!! I mogłbym sie tak cofać a przepaść zbytnio nie zmaleje prawda bawoły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Listopad 8, 2011 To co normalnie jest pod siedzeniem :D nowe teletermisie :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Listopad 8, 2011 szkoda tylko, ze 90% swojego żywota lewy będzie uwalony smarem...poza tym git ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Listopad 8, 2011 A mi sie nie podoba!!! Dla mnie "dla mnie" to zmiksowanie cbr-ki i gsxr-a... Zatraca kształty i dusze ducata.... i jeszcze ten wydech, może i fajny, ale gdzieś pochowany,wyscig, wyscig... nie bedę się rozpisywał bo pewnie juz czeka mnie lincz :lol: PROSZE O ŁAGODNY WYMIAR KARY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Listopad 8, 2011 szkoda tylko, ze 90% swojego żywota lewy będzie uwalony smarem...poza tym git ;) Wystarczy tylko zaprzestać smarowania łancucha! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 8, 2011 szkoda tylko, ze 90% swojego żywota lewy będzie uwalony smarem...poza tym git ;) Bzdura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Listopad 8, 2011 szkoda tylko, ze 90% swojego żywota lewy będzie uwalony smarem...poza tym git ;) Wystarczy tylko zaprzestać smarowania łancucha! Mam ziomka który jest wyznawcą zasady, że smar jest tylko lepidłem do którego przykleja się piasek i inny syf, który doprowadza do szybszego zużycia zębatek. Nie smaruje wcale... Bzdura ...ja w przeciwieństwie do niego smaruję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach