rostwor 0 Napisano Luty 3, 2012 panigałki mają się pojawić u dealerów na przełomie kwietnia i maja. o ile oczywiście fabryka je dostarczy na czas. zgadza się, sprzedało się kilka 1098R, 1198S, a nawet d16rr, więc ja też jestem dobrej myśli. ale jak wspominał wcześniej royal, wiele osób woli odczekać pierwszy sezon, który jest zawsze najtrudniejszy dla nowych motocykli, bez względu na markę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Luty 3, 2012 panigałki mają się pojawić u dealerów na przełomie kwietnia i maja. o ile oczywiście fabryka je dostarczy na czas. zgadza się, sprzedało się kilka 1098R, 1198S, a nawet d16rr, więc ja też jestem dobrej myśli. ale jak wspominał wcześniej royal, wiele osób woli odczekać pierwszy sezon, który jest zawsze najtrudniejszy dla nowych motocykli, bez względu na markę. Fakt, choć jest zapewne tyle samo tych którzy chcą mieć to cacko jako pierwsi, a w końcu gwarancja producenta obowiązuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Luty 4, 2012 panigałki mają się pojawić u dealerów na przełomie kwietnia i maja. o ile oczywiście fabryka je dostarczy na czas. zgadza się, sprzedało się kilka 1098R, 1198S, a nawet d16rr, więc ja też jestem dobrej myśli. ale jak wspominał wcześniej royal, wiele osób woli odczekać pierwszy sezon, który jest zawsze najtrudniejszy dla nowych motocykli, bez względu na markę. Fakt, choć jest zapewne tyle samo tych którzy chcą mieć to cacko jako pierwsi, a w końcu gwarancja producenta obowiązuje. Dobrze mówisz Krl, ja również chciałbym mieć takie cudeńko jako jeden z pierwszych ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrisB4 1 Napisano Luty 5, 2012 Dobrze mówisz Krl, ja również chciałbym mieć takie cudeńko jako jeden z pierwszych ;) Ja już mam... Ale tylko na własnoręcznie zrobionej fotce :mrgreen: Robi wrażenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Luty 5, 2012 daj większe i więcej fotek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Luty 5, 2012 Nie lam mi Stary serca.... :cry: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrisB4 1 Napisano Luty 5, 2012 Nie lam mi Stary serca.... :cry: Że zdjęcia do bani? :cry: Nic nie poradzę, cały czas się uczę, a w tym wieku wiedza sama tak szybko do łba nie idzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Luty 5, 2012 I do tego jaki skromny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Luty 5, 2012 Jeszcze.... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Luty 5, 2012 Jest git.. :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrisB4 1 Napisano Luty 5, 2012 To już trochę nie moja bajka - sprzęt stricte na tor. To co najciekawsze ukryte pod plastikami. Straszny tłum przy niej był, ledwie udało się zrobić tę fotkę całości bez jakiegoś napalonego catalogue boy'a wyobrażającego sobie że jest kolejnym Fogartym czy Rossim :lol: Kształty piękne - drapieżne, a jednak niemal "kobiece" (chyba już wystarczy tego wina :crazy: ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Luty 6, 2012 ałaaa podnieciłem się................. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majki79 4 Napisano Luty 6, 2012 Tak...widziałem Go na żywca, robi wrażenie "Dzieła Sztuk" i teraz to ciekaw jestem konfrontacji i innymi Superbike-ami. Oto krótki filmik zapisany iPhonem. Ciao... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 10, 2012 Dziś FIM ogłosiła listę homologowqnych moto do SBK supersportow i superstockow na sezon 2012. Zgadnijcie jaki motocykl nie uzyskał na chwile obecna homologacji do klasy SBK. Oczywiście FIM zastzrega prawo do korekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Luty 10, 2012 Hmm.. no nie zgadnę chyba może jakaś podpowiedź? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Luty 10, 2012 http://www.scigacz.pl/Ducati,1199,Panig ... 17650.html a moze Ducati po prostu nie chce aby 1199 ścigało sie w tym sezonie i stąd ten brak na liście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Luty 10, 2012 Odpowiedz dlaczego jest banalnie prosta regulamin FIM mówi że by motocykl otrzymał homologacje FIM do klasy SBK musi być motocyklem produkcyjnym/seryjnym i musi być wyprodukowane w ilości min 1000 sztuk w momencie zgłaszania homologacji i produkowane minimum 1000sztuk rocznie. Jest co prawda od tego wyjątek ale nie będę się tu rozpisywał bo jest to w tym wypadku mało istotne. Na stronach FIM jest regulamin klas i zasady dopuszczania motocykli, zespołów i kierowców. Motocykle klasy SBK to motocykle seryjne/modyfikowane a nie jak w wypadku MotoGP motocykle prototypowe, więc musi być określone co to motocykl seryjny. Jak więc określić czy motocykl jest seryjny a no właśnie poprzez wielkość produkcji i ilość produkowanych sztuk. Zgodnie z zapowiedzią Ducati produkcja ruszy dopiero po nowym roku i tak się stało i będzie wystawiać ten motocykl w klasie SBK od roku 2013. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 10, 2012 Przecież od czasu targów w Mediolanie było wiadomo że w 2012 będzie 1198 jeździło, a nie panigałka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Luty 10, 2012 To fakt że o starcie w SBK nie myślano w sezonie 2012. Myślę natomiast że większym problemem jest w tej sytuacji brak możliwośći startu w WSTK1000 a co za tym idzie brak możliwośći zdobycia sporego doświadczenia z modelem przed rokiem 2013. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiber 0 Napisano Luty 11, 2012 Dawac filmy z Abu Dhabi. Mam nadziej, z na dniach wreszcie bedzie mozna poogladac to cacko w normalnej akcji, a nie jakies tam dyrdymaly z szachami. http://www.youtube.com/watch?v=vquvOlKqA10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majki79 4 Napisano Luty 11, 2012 Filmik z Abu Dhabi wymiata...to moto to po prostu Miażdżyca, Miażdżyca konkurencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiber 0 Napisano Luty 11, 2012 Sa juz pierwsze relacje. Jak narazie zdecydowanie pozytywnie http://www.visordown.com/road-tests-first-rides/first-ride-ducati-1199-panigale-s/20053.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Luty 11, 2012 Ciekawa ta wypowiedź . nie tego się spodziewałem... i szkoda że nie podsumował " bije BMW na głowę" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach