makaron 0 Napisano Wrzesień 21, 2011 Witam, może mnie ktoś oświecić co to jest za wahacz? Jest to produkt z homologacją czy raczej samoróbka?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Wrzesień 22, 2011 Z homologacją to nie wiem, ale wiem, że jest sobie pewna firma która produkuje tak właśnie owe wahacze i inne customowe podzespoły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Wrzesień 22, 2011 Ok, dzięki. Masz może namiar na takich producentów, może coś polecisz? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Wrzesień 22, 2011 Proszę, oto właściwy adres jeśli chodzi o mega modyfikacje wahaczy i ogólnie ducatów... memberlist.php?mode=viewprofile&u=88 pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the12 0 Napisano Wrzesień 23, 2011 Znaczy wie gdzie robią czy sam robi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Wrzesień 25, 2011 Ma się zorientować co, gdzie i jak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arvent 0 Napisano Wrzesień 25, 2011 Wahacz ze zdjęcia, to produkt japońskiej firmy MOTO CORSE. Nie umiem odpowiedzieć czy ma homologacje, nigdy nie znalazłem takiej informacji. Do kupienia np. http://bellissimoto.com/MotoCorseSwingarms.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Wrzesień 25, 2011 Witam i dziękuję bardzo, dokładnie taka odpowiedź na jaką liczyłem. Jeszcze raz dzięki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Wrzesień 25, 2011 www.motocorse.it - super akcesoria, dużo tytanu, mniam 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Wrzesień 26, 2011 Chyba jednak nie o tytan się tu rozchodzi..? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach