Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
krl

Fantastyczny!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

krl    0

Roboczo godzina u naszych sąsiadów jest konkretna ale sztuka jest doinwestowana.

ależ te Classiki są piękne - normalnie świeże pieczywo z pieca gorące lekko parujące z chłodnym roztapiającym się solonym masłem - dla bardziej perwersyjnych na popitkę kwaśne mleko - lub dla fattestów śmietanaaaaaa ;) początek ciepłego jesiennego słonecznego dnia i dużo czasu na piękną przejażdżkę ;)

Takie są te klasyki kurde !

Piękny szkoda ze brak kasy bo chetnie bym classic przytulił , ale cena nie wiem skąd wzięta . Z przodu zawias od s4rs -999 , błotnik 999 i chyba brembo tez , wydech zard , clip on , ładna klamka ,zmienione koła i lampa + customowy zadupek i półki , kurcze jak by nie patrzec to te zmniany nie robią tej ceny:) :lol: :lol: . Chyba że cały motor z tytanu jest ;)

Duż :roll: :D o ręcznej pracy. Np. seryjny wydech do Classika foto Zarda masz poniżej - porównaj ;)

Ale cena jednak sporo za wysoka!!!! :D

classic1.jpg

ducati-sportclassic-2.jpg

Duż :roll: :D o ręcznej pracy. Np. seryjny wydech do Classika foto Zarda masz poniżej - porównaj ;)

Ale cena jednak sporo za wysoka!!!! :D

Racja wydechy tylko udaja zarda :) ale skoro juz przy tym jestesmy to nie wiem co kierowało konstruktorem że robił cos co wyglada podobnie jak zard ? skoro szukał indywidualnosci powinien wyklepac blachę tak zeby nie przypominała nic co oferuje rynek -taki chyba jest głownie zamysl customowych maszyn :roll:

Jest niezły, ale wg mnie nie jest wart tej ceny. Do tego jakaś niejasna koncepcja, są w nim elementy, które wg mnie nie pasują do SportClassica i zaburzają jego charakter...

...na przykład przednia lampa - nijak się ma do Classicznego piękna

...bo "odgapił" od naszego theodora :D

ale sprzęcik zacny :roll:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.