KGr 1 Napisano Wrzesień 29, 2011 A powiedzcie co sadzicie o tym? http://moto.allegro.pl/ducati-monster-6 ... 72836.html jest na sprzedaz jakies 2 miechy, cena spadla o 2 kafle w tym czasie. sa dwie rzeczy ktorych nei rozumiem: 1. jak w bezwypadkowym (tak twierdzil wlasciciel w korespondencji mailowej) motocyklu moze wylac sie LCD 2. dlaczego w komisie ductai.wroclaw.pl chca za ten motocykl az 25 tys zl ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Poproś o więcej zdjęć, m.in. zdjęcie licznika. LCD może się rozlać z kilku powodów, ale najpierw musiał bym zobaczyć zdjęcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Wymiana pasków i usczelniaczy po 4,8tyś to dość dziwna sytuacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Wymiana pasków i usczelniaczy po 4,8tyś to dość dziwna sytuacja nie ma w tym nic dziwnego, mój Monster będzie miał wymieniane paski przy 3 tys km ze wzgledu na rocznik ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Październik 1, 2011 Wymiana pasków i usczelniaczy po 4,8tyś to dość dziwna sytuacja nie ma w tym nic dziwnego, mój Monster będzie miał wymieniane paski przy 3 tys km ze wzgledu na rocznik ;) Moim zdaniem jest ponieważ instrukcja obsługi mówi o okreslonym przebiegu lub 60 month a to jest rocznik 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Październik 1, 2011 Wymiana pasków i usczelniaczy po 4,8tyś to dość dziwna sytuacja nie ma w tym nic dziwnego, mój Monster będzie miał wymieniane paski przy 3 tys km ze wzgledu na rocznik ;) Moim zdaniem jest ponieważ instrukcja obsługi mówi o okreslonym przebiegu lub 60 month a to jest rocznik 2009 a to sorki, myślałem, ze produkcja S4RS zakończyła się w 2008 roku... ja ma S4RS z 2007, który jeszcze 2 miesiace temu miał 850 km ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Październik 1, 2011 przepraszam, pomyliłem modele, chyba jestem pijany... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Październik 6, 2011 oglądałem ten egzemplarz - jest do oddania za niecałe 20 tysi. wyświetlacz jest uszkodzony ale kolo ma kupiony drugi , którego załorzenie wymaga dogrania imibilizera (ok. 300-600zł) . motocykl po szlifie (chyba prawa strona- oglądałem go miesiąc temu i nie do mońca pamietam) . paski wymienione bo coś wpadło pod pokrywe i poszarpało jeden z pasków (nie zerwało!!!) - prewencyjnie załorzone nowe paski + osłony + rolki - zapewnienia pani z salonu, fakty nie znane, ale ma na to f-re z tego salonu. przebieg...... to zestaw pobożnych zyczeń - nie do odczytania , także może być ,ale nie musi :ugeek: . pozatym przebieg jest podawany jako rzezczywisty , ale jak prosiłem aby wpisał na umowie i blefowałem że informatyk odczyta prawdziwy zapis z pamięci ecu to już sprzedający wymiękł , a na spotkanie w spr. sprzedaży nie przyszedł mimo że dzień wcześniej się z nim ustawiłem :( - podsumowując - nic godnego polecenia.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach