Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
wwk

jak nie powinien wyglądać przebieg momentu obrotowego

Polecane posty

Coś tam masz okrutnie nakombinowane!!!!!!! :shock:

Szkoda, że nie masz wykresu z przed modyfikacji czegokolwiek w układzie wydechowym/dolotowym.

Sam jestem cieka jak wygląda taki przebieg u mnie....

Wejdą arrowy to się sprawdzi .... :twisted:

Sam jestem cieka jak wygląda taki przebieg u mnie....

Wejdą arrowy to się sprawdzi .... :twisted:

Jak już wejdą to nie będziesz wiedział, czy się polepszyło czy się pogorszyło :roll: Tak naprawdę każda ingerencja w układ wydechowy czy zasilania w paliwo / powietrze powinna być poprzedzona wyrysowaniem krzywych na hamowni. A po modyfikacji motocykl powinien trafić na dokładnie tą samą hamownię w celu weryfikacji czy wprowadzone modyfikacje miały jaki kolwiek sens. Bo w końcu chodzi o to by polepszać performance naszych maszyn niż pogarszać. No chyba, że chodzi o poprawienie właściwości akustycznych, to hamownia nie jest absolutnie niepotrzebna :D

Myślę nad tym żeby tak zrobić. Z ciekawości jak się zachowują edkowe wydechy w tej wersji co mam.

Jednak tak czy siak zapewne jakaś regulacja jest wymagana po zmianie filtra, wydechów...

Ja kupuję homologowane i będę jeździć z dB killerami .

Slip on Sparka... Ciekawe czy to się da wyregulować .... Nie zamula Ci przy przyspieszaniu ?

Piter może nam wiele opowiedzieć bo w Rzeszowie zrobił to profesjonalnie!

HAHAHAHAH! Ale fajny Wojtek temat założyłeś!

"Zrobił" jeszcze nie.. Prace trwają , edukacja również postepuje. Ciężka i żmudna robota. Coś wieczorem do mojego wątka dokleję , a póki co to wwk masz w zanadrzu rozumiem jakieś "rozwiązanie" - domyślam się?!?!

Nik nie pisze na NASZYM forum ,że motor ma do <font color='red'>[desmo]</font> :lol:

Pracujemy nad moim monsterem :D

No właśnie sobie z Theodorem go obejrzeliśmy w Kielcach - strasznie dużo jakichś kostek wisi z pod zbiornika :D Coś się tam podpięło, jakiś "pająk" :twisted:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.