Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
krl

MTS 1100 ew. 1000 Poszukiwana

Polecane posty

krl    0

Mój dobry kumpel poszukuje Multistrady 1100 ewentualnie 1000 nie starsza niż 2006 oczywiście stan musi być ok.

Chętnie z pewnego źródła a więc od kogoś z was lub od handlujących godnych polecenia.

Cena jest ważna ale mimo wszystko mniej istotna niż źródło i stan.

Dzięki za pomoc

wczoraj poszła moja - piękna i zadbana i doposażona i .. dużo by pisać - warta była każdej zapłaconej złotówki - na moje pocieszenie mam 2 argumenty: 1.teraz mogę szukać multy 1200 ,2. moto jest już u 3 osoby z forum - czyli nadal w poszanowaniu...

wczoraj poszła moja - piękna i zadbana i doposażona i .. dużo by pisać - warta była każdej zapłaconej złotówki - na moje pocieszenie mam 2 argumenty: 1.teraz mogę szukać multy 1200 ,2. moto jest już u 3 osoby z forum - czyli nadal w poszanowaniu...

No właśnie Yang do mnie pisał PW !! gratulacje dla obu stron transakcji... Moto warte swojej ceny, pewnie nawet więcej, ale rynek na swoje prawa...

W każdym razie jedna z lepszych multi jakie widziałem, zmieniła właściciela, ważne że pozostała w klubie...

Cienk to teraz MTS1200 ? zazdroszczę... ja jeszcze szukam...

no szukam 1200 i się.... gryzę czy import uzywki za ok. 50-60 tysi czy nówka i vat do zwrotu.... w sumie różnica w cenie nie wielka, ale jak by nie patrzeć bez mała 80 tysi trzeba wyłorzyć jak bym miał brać salonówkę, a po ok. 3 m-c może US odda vat...

Dla mnie wyjście jest proste...:)

rok temu kupiłem auto, nowe berlingo, z salonu ,homologacja, US oddał vat. na koniec roku odliczyłem pod. dochodowy, i tak 55brutto, na finał 33netto po odliczeniu vat i dochodowego... gdybym mógł to samo bym robił z moto.

Więc tą samą metodą możesz się zainteresować:)

krl    0

PANOWIE A CO Z MTS 1100 lub 1000 do kupienia tu coś mi się temat zagubił.

PANOWIE A CO Z MTS 1100 lub 1000 do kupienia tu coś mi się temat zagubił.

:) kolego szukaj a znajdziesz:) temat Ci już wklejam... :)

Post Janka (klekot999) viewtopic.php?f=101&t=7220

"...jeszcze Geni z Ostrołęki ma Multistradę 1000 na sprzedaż, może opuści nieco z ceny, jak pozdejmuje świecidełka ?

W sprawie ceny to do Ryśka z Desmostodoły, bo tam motocykl stoi a Rych upoważniony jest do rozmów.

Mam jedno takie zdjęcie, no i parę innych...

Pozdr. J-999"

ale jak mam byś szczery, to szukał bym jak najmłodszej, z przebiegiem 20000, model1100

miałem upatrzoną perłową 1100s w UK i ugadaną cenę, ale w głowie zaświtała mi nowsza, a tamta w między czasie poszła...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.