krl 0 Napisano Listopad 7, 2011 Mój dobry kumpel poszukuje Multistrady 1100 ewentualnie 1000 nie starsza niż 2006 oczywiście stan musi być ok. Chętnie z pewnego źródła a więc od kogoś z was lub od handlujących godnych polecenia. Cena jest ważna ale mimo wszystko mniej istotna niż źródło i stan. Dzięki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Listopad 7, 2011 wczoraj poszła moja - piękna i zadbana i doposażona i .. dużo by pisać - warta była każdej zapłaconej złotówki - na moje pocieszenie mam 2 argumenty: 1.teraz mogę szukać multy 1200 ,2. moto jest już u 3 osoby z forum - czyli nadal w poszanowaniu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Listopad 7, 2011 wczoraj poszła moja - piękna i zadbana i doposażona i .. dużo by pisać - warta była każdej zapłaconej złotówki - na moje pocieszenie mam 2 argumenty: 1.teraz mogę szukać multy 1200 ,2. moto jest już u 3 osoby z forum - czyli nadal w poszanowaniu... No właśnie Yang do mnie pisał PW !! gratulacje dla obu stron transakcji... Moto warte swojej ceny, pewnie nawet więcej, ale rynek na swoje prawa... W każdym razie jedna z lepszych multi jakie widziałem, zmieniła właściciela, ważne że pozostała w klubie... Cienk to teraz MTS1200 ? zazdroszczę... ja jeszcze szukam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Listopad 7, 2011 no szukam 1200 i się.... gryzę czy import uzywki za ok. 50-60 tysi czy nówka i vat do zwrotu.... w sumie różnica w cenie nie wielka, ale jak by nie patrzeć bez mała 80 tysi trzeba wyłorzyć jak bym miał brać salonówkę, a po ok. 3 m-c może US odda vat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Listopad 7, 2011 Dla mnie wyjście jest proste...:) rok temu kupiłem auto, nowe berlingo, z salonu ,homologacja, US oddał vat. na koniec roku odliczyłem pod. dochodowy, i tak 55brutto, na finał 33netto po odliczeniu vat i dochodowego... gdybym mógł to samo bym robił z moto. Więc tą samą metodą możesz się zainteresować:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Listopad 7, 2011 PANOWIE A CO Z MTS 1100 lub 1000 do kupienia tu coś mi się temat zagubił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Listopad 7, 2011 PANOWIE A CO Z MTS 1100 lub 1000 do kupienia tu coś mi się temat zagubił. :) kolego szukaj a znajdziesz:) temat Ci już wklejam... :) Post Janka (klekot999) viewtopic.php?f=101&t=7220 "...jeszcze Geni z Ostrołęki ma Multistradę 1000 na sprzedaż, może opuści nieco z ceny, jak pozdejmuje świecidełka ? W sprawie ceny to do Ryśka z Desmostodoły, bo tam motocykl stoi a Rych upoważniony jest do rozmów. Mam jedno takie zdjęcie, no i parę innych... Pozdr. J-999" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Listopad 7, 2011 ale jak mam byś szczery, to szukał bym jak najmłodszej, z przebiegiem 20000, model1100 miałem upatrzoną perłową 1100s w UK i ugadaną cenę, ale w głowie zaświtała mi nowsza, a tamta w między czasie poszła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach