delta81 0 Napisano Listopad 18, 2011 Eee Nike dasz rade! Jedziesz z tematem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Listopad 18, 2011 żeźbicie w g... Panowie moim zdaniem.Upaprać się żywicami, lakierami, nawdychać oparów, pokleić łąpy i dobrze jak nie uszkodzić wydechów bardziej. Na 100% będzie to wygladało słabo. Nikogo nie krytykując czy oceniając. Wg mnie to szkoda na to czasu i pracy. Skrócenie wydechów o kilkanaście mm nie zmieni nieczego w praktyce, a bedzie łądnie i pożadnie. Co do końcówek to się zgodzę, że może i szkoda zachodu,ale pęknięcie jest już z 10 cm dalej, a i od dołu jest trachnięte ostro, jak to przyciąć to wyjdzie połowa oryginału :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Listopad 18, 2011 Theodor. Czym innym jest propozycja Arne na załatanie pęknięć wydechów a co innego naprawa w miejscach nitów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 18, 2011 Hmm.. no to nowe termisy wypadałoby załozyć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Listopad 18, 2011 Hmm.. no to nowe termisy wypadałoby załozyć :) Tak, takie co kosztują tyle samo co ten motocykl :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Listopad 30, 2011 Kolega by się pochwalił co zrobił :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Grudzień 1, 2011 Arne.. wszystkie komponenty podane przez Ciebie zakupione. Garaż wyposażony w ogrzewanie. Jeszcze tylko Mikołajowy przejazd w niedziele i zabieram się do dzieła. nie chcę się brać za robotę wiedząc że goni mnie czas, dlatego troszkę przesunąłem prace. Ale by nie siać niepokoju, Twoje opracowanie tematu zostanie przeze mnie wykorzystane a efekty oczywiście pokaże . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Marzec 23, 2012 no i zaopatrzony w informacje porady i chęci, wczoraj skończyłem reanimację zerwanych kominów. Po rozłożeniu tłumika okazało się że perforowana rura biegnąca prze jego środek jest urwana i lata tam sobie luźniutko To było zaskoczenie nie powiem :shock: Ale luzik oczyszczone zespawane. Carbon skrócony tak jak radziliście o 3 cm dołożona metalowa obręcz w srodek. Nowe nity. Pierwszy raz zetknąłem się z tym wszystkim , nitowanie spawanie. Ale udało się :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Marzec 23, 2012 Fabryka normalnie :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Marzec 23, 2012 No! wygląda spoko :) Jak widać gdy się chce to można sobie poradzić samemu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 23, 2012 Graty Dawid !! :o :shock: Żadnego "druciarstwa", wszystko ładnie, pięknie. Żadnego śladu po grzebaniu - szacun Stary. :thumbup: :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Marzec 23, 2012 Dzięki bardzo. bałem się strasznie że coś mi nie pójdzie i będzie <font color='red'>[desmo]</font> zbita na jakiś czas. Ale udało się a pył z ciętego carbonu miałem wszędzie. teraz coś łatwiejszego trzeba zrobić. brzęczące podnóżki pasażera :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Marzec 23, 2012 F*cking awsome ! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 23, 2012 Graty! Teraz możesz na szerokie wody wypływać.. :roll: :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Marzec 23, 2012 Graty! Teraz możesz na szerokie wody wypływać.. :roll: :D Mam tu w Was idealne wzory do naśladowania . dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Marzec 23, 2012 F*cking awsome ! ;) Dziękówa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Marzec 24, 2012 Ciesz sie razem z Toba, ze sie udalo wszystko. Rewelacyjcie Ci to wyszlo. Graty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Marzec 24, 2012 Ciesz sie razem z Toba, ze sie udalo wszystko. Rewelacyjcie Ci to wyszlo. Graty. Arne Twoje rady i fachowy przekaz działań były nieocenione . Raz jeszcze dzięki Miszczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Marzec 25, 2012 Ciesz sie razem z Toba, ze sie udalo wszystko. Rewelacyjcie Ci to wyszlo. Graty. Arne Twoje rady i fachowy przekaz działań były nieocenione . Raz jeszcze dzięki Miszczu Nawet nie wiesz chyba jak sie ciesze, ze moglem pomoc. Cala przyjemnosc po mojej stronie. Pozdro i raz jeszcze graty za fachowa robote. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 26, 2012 Nike miszcz,, niedługo serwisa otworzy w gd 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Marzec 26, 2012 Nike miszcz,, niedługo serwisa otworzy w gd 8-) A Ciebie Panie Woźny jako pierwszego na warsztat mogę zaprosić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 26, 2012 Nike miszcz,, niedługo serwisa otworzy w gd 8-) A Ciebie Panie Woźny jako pierwszego na warsztat mogę zaprosić :) Oczywiście, chętnie posprzątam i poukładam narzędzia 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach