Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
MINI-MAN

Gratka!!! owiewka do SPORTCLASSICa S

Polecane posty

Nawet napis ma Bern.. to jeszcze aktualne?

To Twoja owiewka Mini..? Dużą w nią pracy trzeba włożyć no i czy oczywiście będzie pasowała do mojego classica? Pytam bo jestem mechanicznym i technicznym melepetą.

Jak pasi do mnie to ją biorę.

Nawet napis ma Bern.. to jeszcze aktualne?

To Twoja owiewka Mini..? Dużą w nią pracy trzeba włożyć no i czy oczywiście będzie pasowała do mojego classica? Pytam bo jestem mechanicznym i technicznym melepetą.

Jak pasi do mnie to ją biorę.

Może nie tyle pasować co - np czy i jak możliwe jest dorobienie szybki? Ile to może kosztować macie jakieś doświadczenie?

Hej

Najlepiej zlecić przeróbkę w dobrym warsztacie ślusarskim lub motocyklowym

który noie boi się wyzwań.

Nie wiem czy MOTOMANIAX podejmie się takiego wyzwania bo może nie mieć oprzyżądowania do takich prac, ale w razie czego to jeszcze KOTLET z PJP zajmuje się takimi przeróbkami i może też dorobić szybę, kiedyś robił mi coś podobnego i byłem zadowolony.

Mini znasz oczywiście mniej więcej koszty?

Ta owiewka jest jakaś krótka, to tak ma być, czy ja już w ogóle wyobraźni nie mam?

kosztów nie znam :cry: , robiłem taka przeróbkę 15 lat temu :D , więc mogło się nieco zmienić.

natomiast owiewka powinna mieć dolne elementy które są raczej nie do zdobycia, ale kiedyś Archi proponował pożyczyczkę takich elementów w celu odbicia sobie kopii

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.