MINI-MAN 1 Napisano Listopad 28, 2011 OKAZJA !!!!!! http://allegro.pl/show_item.php?item=1964310253 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Grudzień 1, 2011 Nawet napis ma Bern.. to jeszcze aktualne? To Twoja owiewka Mini..? Dużą w nią pracy trzeba włożyć no i czy oczywiście będzie pasowała do mojego classica? Pytam bo jestem mechanicznym i technicznym melepetą. Jak pasi do mnie to ją biorę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Grudzień 1, 2011 Nawet napis ma Bern.. to jeszcze aktualne? To Twoja owiewka Mini..? Dużą w nią pracy trzeba włożyć no i czy oczywiście będzie pasowała do mojego classica? Pytam bo jestem mechanicznym i technicznym melepetą. Jak pasi do mnie to ją biorę. Może nie tyle pasować co - np czy i jak możliwe jest dorobienie szybki? Ile to może kosztować macie jakieś doświadczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Grudzień 1, 2011 Hej Najlepiej zlecić przeróbkę w dobrym warsztacie ślusarskim lub motocyklowym który noie boi się wyzwań. Nie wiem czy MOTOMANIAX podejmie się takiego wyzwania bo może nie mieć oprzyżądowania do takich prac, ale w razie czego to jeszcze KOTLET z PJP zajmuje się takimi przeróbkami i może też dorobić szybę, kiedyś robił mi coś podobnego i byłem zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Grudzień 1, 2011 Mini znasz oczywiście mniej więcej koszty? Ta owiewka jest jakaś krótka, to tak ma być, czy ja już w ogóle wyobraźni nie mam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Grudzień 1, 2011 kosztów nie znam :cry: , robiłem taka przeróbkę 15 lat temu :D , więc mogło się nieco zmienić. natomiast owiewka powinna mieć dolne elementy które są raczej nie do zdobycia, ale kiedyś Archi proponował pożyczyczkę takich elementów w celu odbicia sobie kopii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach