joe_bar 0 Napisano Listopad 29, 2011 http://otomoto.pl/kawasaki-zephyr-cafe- ... 69745.html motocykl Tymczasa - można go było zobaczyć w Żerkowie. Znajdźmy mu nowy garaż bo powinien w nim stać motocykl słusznej marki 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Listopad 29, 2011 Ładny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Listopad 29, 2011 Możesz coś więcej napisać np na mój mail [email protected] Jestem zainteresowany. Przebieg no i czy potrzebny jest jakiś wkład finansowy czy polata ze 2 sezony? Pozdrowienia Bern Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 1, 2011 Naprawdę sliczny motocykl, w Żerkowie obejrzałem go sobie dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joe_bar 0 Napisano Grudzień 6, 2011 sprzedany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Grudzień 6, 2011 Joe zapomniałem podziękować za foto.. Dzięki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach