krl 0 Napisano Grudzień 5, 2011 Diabełek w pionie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Grudzień 5, 2011 Dobry jest kolo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Grudzień 5, 2011 Zębata tylna jak pizza grande :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 5, 2011 To nie jest zębatka 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 5, 2011 To nie jest zębatka 8-) Jest i to faktycznie jak patelnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 5, 2011 Proszę mi pokazać zębatkę w tym motocyklu. :D To jest wieniec zębaty, zębatka to listwa zębata. Z niemieckiego maglownica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 5, 2011 A jak z niemieckiego to co innego ;) ;) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krupin99 0 Napisano Grudzień 5, 2011 To jest wieniec zębaty, Raczej koło łańcuchowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 5, 2011 No i zaczęło się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 5, 2011 Koło łańcuchowe zębate składa sie z piasty i wieńca zębatego. Są również koła łańcuchowe bez wieńca. Ale moze zostawmy te rozważania w spokoju ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rostwor 0 Napisano Grudzień 5, 2011 a mi się podoba określenie pizza, a Ty Theo siedź cicho, bo znów Ci się dostanie za różne niedopatrzenia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fadi 0 Napisano Grudzień 10, 2011 Nawet przy takiej "pizzy" z tyłu jestem pod wrażeniem, że to się podnosi. Chociaż już słyszałem opinie, że wszystko co jeździ na dwuch kołach da się postawić na jednym ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach