Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
krl

ZARD - Monster EVO

Polecane posty

nie głupie, może kogoś obrażę :) , ale dla mnie "fabryka" to lekki "dramacik"-pierwsza rzecz do wymiany. no ale o evo to "se" mogę pomarzyć parę latek :D

Moje prywatne zdanie, to wygladaja słabo.

Cos z proporcjami skopali. Wygladają jak zamontowane z jakiegoś motoroweru.

Ducafil widziałeś EVO z bliska? Zapewniam cię, że ZARD z foty to "dramacik" przy fabryce. Może nie jeśli chodzi o dźwięk (choć nie słyszałem), ale look na pewno.

Mi osobiście seryjny komin w EVO się podoba, ale o gustach się nie dyskutuje :)

Osobiście to raczej nie zmienię wydechu w obecnym moto. Nie widzę większego sensu. W poprzednich motocyklach wyraźnie redukowałem masę moto, poprawiałem dźwięk, ale Ducati jest leciutkie i brzmi świetnie, a tłumik wygląda ok. Wolę tą kasę przelać na konto Rizomy :twisted:

Ducafil widziałeś EVO z bliska? Zapewniam cię, że ZARD z foty to "dramacik" przy fabryce. Może nie jeśli chodzi o dźwięk (choć nie słyszałem), ale look na pewno.

Mi osobiście seryjny komin w EVO się podoba, ale o gustach się nie dyskutuje :)

:

tak widziałem serię, dla mnie taka przyciężka, ale brzmi zacnie, bo z daleka cię usłyszałem ;)

spoko luz, dla każdego coś innego-ten zard nie do końca jest idealny......po prostu alternatywa, poczekajmy na coś lepszego, może wtedy zmienisz zadnie :D

.... i tak-byle do wiosny :)

krl    0

Oczywiście o gustach się nie dyskutuje, niemniej jednak w mojej ocenie oryginalne rury ( dosłownie rury) są straszne tak więc ZARD mimo iż faktycznie nie jest najwyższych lotów mam wrażenie że ma złe proporcje i tak wygląda lepiej niż te wielkie grube rury.

W mojej opinii jak na razie najciekawsza propozycja do M1100 EVO to SC Project z końcówką GP M2, widziałem taki na żywo naprawdę wygląda ok.

Ha ha ilu ludzi tyle opinii..

Do tej pory używałem produktów francuskiego Devila i byłem bardzo zadowolony, ale teraz jakbym miał faktycznie zmienić to tylko na pełny układ plus db killer bo często jeżdżę za granice. W każdym bądź razie jest to ostatnia rzecz na liście bo jak pisałem seria mi odpowiada.

Nowe Diabełki do Monstera EVO

Widziałęm na żywo, moim subiektywnym zdaniem jak na produkt ZARDa to słabiutko to wygląda :?

Najciekawsze jakie do tej pory widziałem robi włoski Spark. Kominy montowane są pod zadupkiem i potrzebne jest akcesoryjne mocowanie tablicy rejestracyjnej. Na dniach mają być oferowane do sprzedaży. Cena chyba coś koło 800€, ale mogę się mylić. Można je znaleźć pod tym adresem:

http://www.spark.it/

trochę szkoda, że zasłaniają koło, ja kupiłem do S4RS ZARD-y, ale montowane górą z dwóch stron pod siedzeniem ( oczywiście komplet z kolektorami racingowymi ). Wygladają i brzmią super ( wg mnie ) ;)

krl    0

Widać każdemu może się zdarzyć wpadka, faktycznie te ZARD-y są jakieś takie nie dorobione, cos nie tak z proporcjami i to zwężenie na końcach może lepiej byłoby je przyciąć na kiełbasę.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.