Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Bernatowitz

zbiorniczki na płyny metalowe do Ducati czy tam Classika

Polecane posty

Macie jakieś namiary na metalowe czy jakiekolwiek, lepiej wyglądające od oryginalnych - zbiorniczki na płyny ;) ?

Klamy może mają też Ci sami sprzedawcy z Azji..?

No co, chciałem sobie kupić jakiś prezent skromny pod choinkę ..

Włączę się w temat.. Sprzęgło i hampel na małym zbiorniczku da radę? Czy trzeba stosować duży do hamulca? Podobają mi się dwa takie same i do tego małe... ;)

Włączę się w temat.. Sprzęgło i hampel na małym zbiorniczku da radę? Czy trzeba stosować duży do hamulca? Podobają mi się dwa takie same i do tego małe... ;)

Sprzeglo oczywiscie. Z hamulcem to mozna dyskutowac. W kilku moto mam maly na hamulcu i bez problemow, ale jednym robie male przebiegi. W drugim mam zalozony sredni do motocykla na tor. Zobaczymu czy bedzie dobrze ale napewno bede musial ciagle kontrolowac poziom plynu. Imo tylko dlatego w hamulcu jest wiekszy ze wzgledu na szybsze zuzycie klockow. Wiec plynu musi byc wystarczajaco by przy duzym juz zuzyciu klocka dalej wszystko sprawnie dzialalo. Jezeli bedzie sie odpowiednio uzupelnialo plyn problemow nie bedzie.

Sprzeglo oczywiscie. Z hamulcem to mozna dyskutowac. W kilku moto mam maly na hamulcu i bez problemow, ale jednym robie male przebiegi. W drugim mam zalozony sredni do motocykla na tor. Zobaczymu czy bedzie dobrze ale napewno bede musial ciagle kontrolowac poziom plynu. Imo tylko dlatego w hamulcu jest wiekszy ze wzgledu na szybsze zuzycie klockow. Wiec plynu musi byc wystarczajaco by przy duzym juz zuzyciu klocka dalej wszystko sprawnie dzialalo. Jezeli bedzie sie odpowiednio uzupelnialo plyn problemow nie bedzie.

Dzięki , potrzebowałem info od praktyka. Zaleję płyn lepszej jakości , aby go nie zagotować. No i looknięcie w oko rewizji raz w tygodniu załatwi sprawę. ;)

Dwa symetryczne zbiorniczki wyglądają MEGA dobrze. "Twarde" klocki powinny chyba ułatwić takie rozwiązanie?

Dokładnie ta, osobiście również na dwóch najmniejszych na kierownicy latam.

Z drugiej strony ja chyba częściej płyn ham wymieniam niz większość ludzi sprawca poziom. :D

Zbiorniczki olej -mialem i nie polecam, tragedia

klamki prosze bardzo

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... Categories

Dzięki Krencik zamówię jeszcze dzisiaj. Uwielbiam Chiny :mrgreen:

Siwy ..? 55 ojro jest za sztukę czy za komplet..? Ciekawie wyglądają - przepraszam za głupie pytanie ale niemiecki dla mnie jest trudniejszy niż tajski ;)

Theoś - czy ceny w maniaxach podane na stronie sklepowej obowiązują wszystkich czy klubowicze mają jakieś rabaty..? No i czy ten zbiorniczek czerwony za 175 zeta można zastosować z obu stron ten 12 ml..?

Dzięki chłopaky

Obowiazuje stały klubowy rabat 10%

MoŻna tak jak pisalismy zamontować te najmniejsze zbiorniczki. Pamietać nalezy jednak o kontrolowaniu poziomu płynu w owym zborniczku. Wraz ze zuzyciem klocków hamulcowych poziom się obniża. W skrajnym przypadku może dojść do zapowietrzenia układu.

Gość   
Gość

Siwy ..? 55 ojro jest za sztukę czy za komplet..? Ciekawie wyglądają - przepraszam za głupie pytanie ale niemiecki dla mnie jest trudniejszy niż tajski ;)

Hi Bern, cena za sztuke.

Pozdrowienia z Nbg.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.