mckasp 0 Napisano Grudzień 12, 2011 Witam, Nie wiem czy to dobre miejsce na takie pytanie, ale mam propozycję zakupu Multistrady z Anglii. Nie wiem niestety czy poza "atrakcyjną" ceną warto się pakować w taki temat? Z góry dzięki za wszelkie "za i przeciw". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krupin99 0 Napisano Grudzień 12, 2011 Witam,Nie wiem czy to dobre miejsce na takie pytanie, ale mam propozycję zakupu Multistrady z Anglii. Nie wiem niestety czy poza "atrakcyjną" ceną warto się pakować w taki temat? Z góry dzięki za wszelkie "za i przeciw". Napisz coś więcej. Multi 620/1000/1100/1200? Zaliczka western union, wysyłka moto kurierem? Bo jeżeli chodzi o lampe licznik to da się to przestawić.Tylko kierownica zostanie po złej stronie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mckasp 0 Napisano Grudzień 12, 2011 już po temacie... http://otomoto.pl/ducati-multistrada-12 ... 89535.html jakiś znowu mega przekręt...moto zarejestrowane na jakiś inny model itp. itd... że też człowiekowi czasami się wydaje że takie okazje się trafiają... :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Grudzień 12, 2011 kup a odrazu ściągniesz na siebie CBA,CBS i inne pieskie instytucje - dzwoniłeś - pytałeś???? moto jest zarejestrowane jako ST4 z 2002 r. - brak słów: jak można tak bezczelnie sprzedawać motocykl z przebitymi numerami!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 12, 2011 Mimo wszystko Polska to dziki kraj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Grudzień 12, 2011 no to masz odpowiedz: viewtopic.php?f=102&t=7506 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gregski 0 Napisano Grudzień 15, 2011 Witam,Nie wiem czy to dobre miejsce na takie pytanie, ale mam propozycję zakupu Multistrady z Anglii. Nie wiem niestety czy poza "atrakcyjną" ceną warto się pakować w taki temat? Z góry dzięki za wszelkie "za i przeciw". jesli nadal szukasz jesli kilka ladnych okazow na e-bay-u : http://www.ebay.co.uk/sch/Motorcycles-S ... 6.c0.m1538 a to jest naprawde dobra okazja : http://www.motorapido.co.uk/offers.php?bike=Multistrada az sam sie zastanawiam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Marzec 21, 2012 Podniosę wątek, lecz z innym tematem. A mianowicie jak ze światłami takiej sprowadzonej z UK multistrady 1200...? Bo przeca tam się śmiga pod prąd... Coś się z tym robi czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Marzec 22, 2012 chyba wszystko jest git - lampy są przystosowane.... a dane na wyświetlaczu (mile ,galony) zmieniasz przyciskami po wejściu w menu serwisowe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domino46 0 Napisano Lipiec 25, 2016 Ja mam pytanie nie co do konkretnej sztuki, ale ogólnie. Czy sprowadzając Multistrade 1200 z Wielkiej Brytanii trzeba wymieniać tylko lampę? Chodzi mi o Multi 2011-2014 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomek G 14 Napisano Sierpień 5, 2016 Ja mam pytanie nie co do konkretnej sztuki, ale ogólnie. Czy sprowadzając Multistrade 1200 z Wielkiej Brytanii trzeba wymieniać tylko lampę? Chodzi mi o Multi 2011-2014 Ja mam '11 z UK i nic nie wymieniałem. Wszystkie maja te same lampy bez doświetlania pobocza więc problemu nie ma :mrgreen: Plusem jest szerszy przełacznik startera (te wąskie podobno zarzynaja aku jak zapomniesz go podnieść) Minusem - po 3 sezonach w Polsce spadło mi trochę farby z boczków chłodnicy (ale nie jestem pewien czy nie z mojej winy ) W liczniku mile zmienisz w 30s w menu użytkownika i tyle. Jak masz okazyjną cenę to szarp jak reksio boczek :razz: Ja kupiłem 2-letnią sztukę w ful-wypasie (nawet miała garmina firmowego) za cenę 4-latka gołego jak św. turecki. Tak czy inaczej bądź bardzo czujny bo masa jest cwaniaczków, którzy czekaja tylko na jelonka :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach