Gregski 0 Napisano Grudzień 23, 2011 no mialem sie nie wtracac ale dla mnie jesli mowa o niebieskim policji i Wloszech to tylko cos takiego :lol: :lol: ten fiat nawet proche przypomina zbiornik od monstera :D juz jak sie bawic to na calego HAHAHA właśnie wczoraj na śledziku u Motomaniaxów był pomysł żeby carabinieri wystosować :D A na plecach będę wozić replikę jakiegoś karabinku coraz bardziej mi się to wszystko układa w sensowną całość :D wydaje mi sie ze ten motyw wygladalby dobrze na monsterze z tym karabinem to moze troche za daleko :lol: ale oczywiscie decyzja nalezy do Ciebie, cokolwiek postanowisz mam nadziej ze sie pochfalisz :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Grudzień 24, 2011 Jeśli chodzi o Carabinieri to Archie miał taką Vespę. Każdy pomysł jest dobry jeśli podoba się właścicielowi pojazdu. Warto zastanowić się nad lakierowaniem elementów narażonych na dużą ścieralność lepszym i twardszym lakierem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyn 0 Napisano Grudzień 25, 2011 no mialem sie nie wtracac ale dla mnie jesli mowa o niebieskim policji i Wloszech to tylko cos takiego :lol: :lol: ten fiat nawet proche przypomina zbiornik od monstera :D juz jak sie bawic to na calego HAHAHA właśnie wczoraj na śledziku u Motomaniaxów był pomysł żeby carabinieri wystosować :D A na plecach będę wozić replikę jakiegoś karabinku coraz bardziej mi się to wszystko układa w sensowną całość :D Zobaczysz, że wszystko będzie gustowne i wysublimowane i ach i och! Jak tylko coś podziałam to wrzucę zdjęcia :) wydaje mi sie ze ten motyw wygladalby dobrze na monsterze z tym karabinem to moze troche za daleko :lol: ale oczywiscie decyzja nalezy do Ciebie, cokolwiek postanowisz mam nadziej ze sie pochfalisz :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyn 0 Napisano Styczeń 16, 2012 zastanawiam się czy nie zdjąć na stałe tych metalowych nakładek na tłumiki, które chcę na czarno pomazać. Tylko co zrobić z dziurami? zaspawać? zakleić czymś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyn 0 Napisano Styczeń 19, 2012 Wczoraj zlozylam zegary, pan z gieldy elektronicznej od razu przylutowal mi nowe diody z wyswietlacza, i teraz bedzie swiecil na bialo a nie na pomaranczowo. 12 diod po 6 zl plus lutowanie 18 zl dla rownego rachunku i wyszlo 90 zeta za zmiane podswietlenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Styczeń 19, 2012 O rewelacja :mrgreen: kiedy zapodasz fotkę? Bo jestem ciekaw jak to wyszło z efektem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyn 0 Napisano Styczeń 20, 2012 O rewelacja :mrgreen: kiedy zapodasz fotkę? Bo jestem ciekaw jak to wyszło z efektem. Jak skoncze lampe i zaloze zegary to zrobie zdjecie :) na razie nabassu pomalowal mi ja zeby zobaczyc jak wyjdzie i jak sie ja spoleruje to wtedy zapieczemy czarno na amen :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 20, 2012 Wczoraj zlozylam zegary, pan z gieldy elektronicznej od razu przylutowal mi nowe diody z wyswietlacza, i teraz bedzie swiecil na bialo a nie na pomaranczowo. 12 diod po 6 zl plus lutowanie 18 zl dla rownego rachunku i wyszlo 90 zeta za zmiane podswietlenia :) Bardzo fajny pomysł :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyn 0 Napisano Marzec 9, 2012 Na warszawskiej wystawie motocykli obkupiłam się w zestaw włoskiej barracudy: gripy, ciezarki i kierownice (wszystko czarne), na które chorowałam od roku. Poprzedni wlasciciel monstera wsadził tam lampę i mocowanie tablicy tej samej firmy więc jest do kompletu. Założę wszystko jak już wróci reszta gratów z malowania proszkowego, dlatego wrzucam tylko foty producenta ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 9, 2012 Cudna ta Barra, nice, dobry zakup 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyn 0 Napisano Marzec 9, 2012 Cudna ta Barra, nice, dobry zakup 8-) ale żeby nie było na żywo wyglądają świetnie, jestem bardzo zadowolona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Marzec 9, 2012 Fajne zmiany obserwuje z duża ciekawością :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 9, 2012 No to czekamy na fotos po montingu 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyn 0 Napisano Lipiec 21, 2012 Cześć, chciałam oficjalnie zakończyć wątek mojego Monstera 696. Szczęśliwie projekt w chwili sprzedaży był ukończony. Ogarnął mnie teraz nastrój lekko nostaligiczny i napiszę, że troszkę brakuje mi mojego niebieskiego wariata... Ducaty 696 to bardzo fajne motocykle, ale chyba powoli się starzeję bo zapałałam o wiele większą miłością do klasycznej generacji... Co by tu dużo mówić, malucha zdetronizował w moim serduchu Monster S4, ale o nim w oddzielnym temacie ;) Może po prostu napiszę co się w nim działo: - Tak właściwie to jest niebieski, bo zanim zakupiłam motocykl w szafie trzymałam oryginalny zestaw owiewek Ducati Monster Art Kit w kolorze Blue Italia -W wyświetlaczu zostały wymienione diody na białe, które świeciły zimnym światłem, lepiej widoczny był cały panel w nocy, a poza tym ten pomarańczowy fabryczny jakiś wkurzający był. -Proszkowo na czarno zostały polakierowane: risery, końcówki wydechu, sety z podnóżkami oraz wieszaki wydechów. -Dzięki Edziowi, który wybebeszył puszki mój monster brzmiał bardzo godnie i poważnie jak na najmniejszego przedstawiciela rodziny -Z takich poprawiających komfort rzeczy zaistalowano ładowarkę akumulatora firmy CTEK, którą bardzo polecam A teraz dodatki markowe: -Supersprox tylna złota zębatka plus dwa zęby -R&G Racing: crashpad centralny w ramie, crashpad przedniej osi, crashpad tylniej osi -Barracuda: tylna lampa LED, odważniki kierownicy, gripy, kierownica aluminiowa, uchwyt tablicy wraz z podświetleniem led Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Lipiec 21, 2012 BAJERANCKI :D:D:D niebieskiego jeszcze nie widzialem, wyglada naprawde dobrze :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach