makaron 0 Napisano Grudzień 17, 2011 http://www.ilducatista.com/2011/12/nuov ... i-799.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duke75 0 Napisano Styczeń 1, 2012 No na to ewentualnie czekam :D Moto tańszy, z większym prawdopodobieństwem wykorzystania mocy na drodze publicznej. Mam nadzieje,że można go będzie kupić z jakimiś dodatkami czyli wersję S. Choć to na razie spekulacje to tak jak piszą najpóźniej w 2013 będzie w salonach bo muszą coś "mniejszego" zrobić. Będzie więcej czasu na uzyskanie zdolności kredytowej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 9, 2012 Według Włoskiej prasy branżowej los 799 jest w rękach włodarzy FIM i powiązany z ewentualną decyzją o dopuszczeniu do Mistrzostw Świata klasy SuperSport motocykli V2 o pojemności do 800cm³ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 9, 2012 848 jakos nigdzie sie nie scigalo, wiec ciezko mi uwierzyc ze zrezygnowaliby z nastepcy motocykla ktory mimo to ma rzesze fanow. Moze kwestia jest pojemnosci? jak dopusza do wyscigow 799, to bedzie 799. Jak nie to moze 849 albo nawet 899 :) Swoja droga, "baby superbike" o pojemnosci 899... kilka lat wstecz "dorosly" mial ledwie 100 ccm wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Styczeń 9, 2012 Myślę że 799 będzie miał pojemność około 750. Wątpię żeby turlali się o 50 cc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 9, 2012 względem czego te 50ccm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Styczeń 9, 2012 ale całkiem ładny pyszczek jej zrobili:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Styczeń 10, 2012 względem czego te 50ccm? Uważam ze 799 bedzie miał pojnosc 750cc jak obecnie według regulaminu. Wątpię aby próbowali forsować zmianę dopuszczalnej pojemności na 800cc. Czyli o 50cc wiecej. A nazwa 799 dlatego ze lepiej wyglada i 749 jest zajęta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Styczeń 11, 2012 kilka lat wstecz "dorosly" mial ledwie 100 ccm wiecejMożna się cofnąć jeszcze kilka lat ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach