Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
makaron

799

Polecane posty

No na to ewentualnie czekam :D Moto tańszy, z większym prawdopodobieństwem wykorzystania mocy na drodze publicznej. Mam nadzieje,że można go będzie kupić z jakimiś dodatkami czyli wersję S.

Choć to na razie spekulacje to tak jak piszą najpóźniej w 2013 będzie w salonach bo muszą coś "mniejszego" zrobić. Będzie więcej czasu na uzyskanie zdolności kredytowej :D

krl    0

Według Włoskiej prasy branżowej los 799 jest w rękach włodarzy FIM i powiązany z ewentualną decyzją o dopuszczeniu do Mistrzostw Świata klasy SuperSport motocykli V2 o pojemności do 800cm³

KGr    1

848 jakos nigdzie sie nie scigalo, wiec ciezko mi uwierzyc ze zrezygnowaliby z nastepcy motocykla ktory mimo to ma rzesze fanow.

Moze kwestia jest pojemnosci? jak dopusza do wyscigow 799, to bedzie 799. Jak nie to moze 849 albo nawet 899 :)

Swoja droga, "baby superbike" o pojemnosci 899... kilka lat wstecz "dorosly" mial ledwie 100 ccm wiecej

Myślę że 799 będzie miał pojemność około 750. Wątpię żeby turlali się o 50 cc

względem czego te 50ccm?

Uważam ze 799 bedzie miał pojnosc 750cc jak obecnie według regulaminu. Wątpię aby próbowali forsować zmianę dopuszczalnej pojemności na 800cc. Czyli o 50cc wiecej.

A nazwa 799 dlatego ze lepiej wyglada i

749 jest zajęta.

Boa    0
kilka lat wstecz "dorosly" mial ledwie 100 ccm wiecej
Można się cofnąć jeszcze kilka lat ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.