ducafil 10 Napisano Grudzień 18, 2011 ładny sprzęcik, ABS i 170KM, po tuningu ;) http://allegro.pl/ducati-monster-2007r- ... 76169.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 18, 2011 No ładnie ABS-łał no i 170km to dopiero łał :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Grudzień 18, 2011 nie ma się co czepiać, przeca napisano-po tuningu..... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Grudzień 18, 2011 Janusz, ale odnalazłeś perełkę... Skoro ABS ma to warto pomyśleć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gregski 0 Napisano Grudzień 18, 2011 ciekawy jestem jeszcze tylko jak mala byla ta kolizja :?: :?: bo wyglada troche jak by ktos slonia posiadzil na miejscu dla pasazera ale z drugiej strony jesli sie wozi cos tak ciezkiego to 170KM i ABS sie przyda :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grants 0 Napisano Grudzień 18, 2011 widzialem raz po tuningu od PGR-u do REMIZY dawal az mu gumiaki zerwalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gregski 0 Napisano Grudzień 19, 2011 widzialem raz po tuningu od PGR-u do REMIZY dawal az mu gumiaki zerwalo :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Grudzień 19, 2011 Pan się pomylił, nie 170 KM tylko 170 kg- to masa jeźdźca i na tym polegał ten tuning...ale rzeczywiście mogła być relatywnie niewielka kolizja...szkoda tylko, że przednie koło prawie dotyka chłodnicy... Pozdr. J-999 "... mnustwo..." strasznie mnie razi.... :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Grudzień 19, 2011 Tuning optyczny - zmieniony kat nachylenia owiewki, inne ustawienie tylnego chlapacza, niepowtarzalna modyfikacja lakieru. Mechanicznie tez widac pozmieniany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmoto 0 Napisano Grudzień 19, 2011 Pan się pomylił, nie 170 KM tylko 170 kg- to masa jeźdźca i na tym polegał ten tuning...ale rzeczywiście mogła być relatywnie niewielka kolizja...szkoda tylko, że przednie koło prawie dotyka chłodnicy...Pozdr. J-999 "... mnustwo..." strasznie mnie razi.... :shock: Już na oko da się zauważyć geometrię po tuningu...no i ten ABS tłusto plujący na to wszystko...a przynajmniej na przednią felgę ;) Jak dla mnie to "mnustwo"pinindzy za tą puszeczkę Pandory ;) Pozdrawiam i bezkolizyjnej jazdy wszystkim zyczę :wave: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Grudzień 19, 2011 Dzwon, salto w powietrzu i upadek tyłem na asfalt... rzeczywiście mała kolizja :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Grudzień 20, 2011 To się nazywa tuning :lol: kto wie czy nie więcej jak jedno salto, a może tulup ... :lol: Ciekawe jak na żywo wygląda - może 20kPLN wystarczyło by na porządną naprawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muminek 0 Napisano Grudzień 28, 2011 no i to "MNUSTWO" dodatków :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach