MINI-MAN 1 Napisano Grudzień 30, 2011 sprzedam..... http://allegro.pl/show_item.php?item=2027931857 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Styczeń 1, 2012 Ha, a ja go właśnie wczoraj na allegro wypatrzyłem! :) Zastanawiałem się nawet przez chwilę nad nim, ale jednak postanowiłem nadal jeździć w moim Hein-Gericke i polować na Dainese ze słoniem na plecach ...nota bene takiego jak masz ;) Rok temu w święta umknął mi ładny Kushitani "ze słoniem" na angielskim Ebayu. Był w dodatku made in Isle of Man i poszedł za 50 (!) funtów ... :( Poczekam, kiedyś się trafi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Styczeń 1, 2012 Kushitani to taki bardziej na Cagive, do twojego sprzętu to taki dainese byłby akuracik tylko, że z rozmiarami jest słabo, najczęściej 48 i 50 a i ceny potrafią być mega..... w kushitani był ładniejszy słoń i ogólnie był ładniej uszyty, ale nie widziałem nigdy z napisem Ducati a z Cagiva kilka razy. masz może fotkę takiego ??? pozbywam sie tego co na allegro bo mam tego towaru za dużo (3 szt.) a po za tym ten jest dla mnie za luźny i jeździlem w nim ze dwa razy.... polecam bo stan kurteczki jest idealny, niespotykana w ogóle i ma pięknie wykonane naszywki, no i na SS lub 888 idealny ;) Jak dla ciebie 500pln. przemyśl bo naprawdę warto, Ja postanowiłem 888 nie sprzedawać tylko doinwestować i po prostu MIEĆ, nie wiem co mi do głowy udeżyło żeby je w ogóle sprzedać :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Styczeń 1, 2012 Niestety nie mam zdjęcia tamtego kombi. Ale na pewno było z napisem Ducati nie Cagiva ;) Dajesz mi tu dobrą cenę! ;) Ale chyba jednak się nie skuszę. Mam dobre, 3 letnie kombi a w SS-ie czeka na wymianę napęd i niedługo opony :( Drugie kombi chciałem tak z własnej próżności :) i dla "lansu" przed samym sobą :lol: ... zostanę przy polowaniu na kombi "ze słoniem" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Styczeń 3, 2012 coś takiego ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Styczeń 4, 2012 Nie taki jak ten ... nie do końca go pamiętam ale wydaje mi się że miał też wstawki żółte ... chyba? :? Przeszukałem już chyba cały internet w poszukiwaniu takiego kombinezonu i na razie nie znalazłem :? ... to chyba był jakiś "biały kruk" :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach