Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
MINI-MAN

KOMBINEZON DUCATI

Polecane posty

Ha, a ja go właśnie wczoraj na allegro wypatrzyłem! :)

Zastanawiałem się nawet przez chwilę nad nim, ale jednak postanowiłem nadal jeździć w moim Hein-Gericke i polować na Dainese ze słoniem na plecach ...nota bene takiego jak masz ;)

Rok temu w święta umknął mi ładny Kushitani "ze słoniem" na angielskim Ebayu. Był w dodatku made in Isle of Man i poszedł za 50 (!) funtów ... :(

Poczekam, kiedyś się trafi :)

Kushitani to taki bardziej na Cagive,

do twojego sprzętu to taki dainese byłby akuracik tylko, że z rozmiarami jest słabo, najczęściej 48 i 50

a i ceny potrafią być mega.....

w kushitani był ładniejszy słoń i ogólnie był ładniej uszyty, ale nie widziałem nigdy z napisem Ducati a z Cagiva kilka razy. masz może fotkę takiego ???

pozbywam sie tego co na allegro

bo mam tego towaru za dużo (3 szt.) a po za tym ten jest dla mnie za luźny i jeździlem w nim ze dwa razy....

polecam bo stan kurteczki jest idealny, niespotykana w ogóle i ma pięknie wykonane naszywki, no i na SS lub 888 idealny ;) Jak dla ciebie 500pln.

przemyśl bo naprawdę warto,

Ja postanowiłem 888 nie sprzedawać tylko doinwestować i po prostu MIEĆ, nie wiem co mi do głowy udeżyło żeby je w ogóle sprzedać :shock:

Niestety nie mam zdjęcia tamtego kombi. Ale na pewno było z napisem Ducati nie Cagiva ;)

Dajesz mi tu dobrą cenę! ;) Ale chyba jednak się nie skuszę. Mam dobre, 3 letnie kombi a w SS-ie czeka na wymianę napęd i niedługo opony :(

Drugie kombi chciałem tak z własnej próżności :) i dla "lansu" przed samym sobą :lol:

... zostanę przy polowaniu na kombi "ze słoniem" :)

Nie taki jak ten ... nie do końca go pamiętam ale wydaje mi się że miał też wstawki żółte ... chyba? :?

Przeszukałem już chyba cały internet w poszukiwaniu takiego kombinezonu i na razie nie znalazłem :? ... to chyba był jakiś "biały kruk" :lol:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.