Arnelize 0 Napisano Lipiec 31, 2012 Przyznam szczerze, że jest to jedne z lepszych projektów jakie widziałem. Zacnie się prezentuje. Czekam z niecierpliwością na efekt końcowy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Lipiec 31, 2012 Może tu? viewtopic.php?f=65&t=7371&p=65146&hilit=big+one#p65146 O właśnie - dokładnie to to mi chodziło. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Sierpień 1, 2012 fajne ale za bardzo "radicalducati" IMHO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Sierpień 7, 2012 Cafe już prawie gotowy :mrgreen: Pozostało tylko zmontować przednią lampę, wydech i pospinać do kupy całą elektrykę :shock: aha w czwartek jadę do serwisu (AF Toruń) na wymianę rozrządu, a w piątek w dziewiczy rejs na zlocik do Brzydgoszczy Tylko żeby nie padało bo mój stworek tego nie lubi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Sierpień 7, 2012 Najfajniejszy monster jakiego widziałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Sierpień 7, 2012 Dzięki! Postaram się cyknąć jakieś fotki podczas tyry i podeślę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Sierpień 7, 2012 Ja tez sie nei moge doczekac efektu koncowego, bo poki co to urywa 4 litery! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Sierpień 7, 2012 Myślałem, że dzisiaj skończę ale jeszcze nie... to chociaż fotkę seta wrzucam :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Sierpień 7, 2012 Jak dlamnie to rewelka, ten kastet to rozumiem na jakis zaczep i w razie potrzeby szybko mozna go sciagnac ??:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Sierpień 9, 2012 Dzisiaj prace trwały do godz 03.00, a już o 7.00 potworek był na przyczepie i pojechał do Torunia. Już tylko zalać DOT, założyć łańcuch i projekt skończony Szybka fotka z rana... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Sierpień 9, 2012 Super wyszło, gratulacje :) pewnie najładniejszy s2r w Polsce, a może i nie tylko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Sierpień 9, 2012 Śledzę wątek odkąd jestem na forum. Czekałem z niecierpliwością na końcówkę. Jest fenomenalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Sierpień 9, 2012 I to mi się podoba ! Projekt skończony, bez ustępstw.. Zadupek jest świetny ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 9, 2012 Mi tu brakuje otwartego sprzęgła - jak hardcore z paskami, to hardcore ze sprzęgłem ;) - no ale ... :cry: Felgi wyglądają fajnie - co prawda ja - Biały - dałbym gładkie białe. ;) Musiałem...bo qrrrr...ładniejszy od mojej Bestii... :evil: Patyho - kawał dobrej roboty !!! :thumbup: :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Sierpień 9, 2012 Mi tu brakuje otwartego sprzęgła - jak hardcore z paskami, to hardcore ze sprzęgłem ;) i kupy oleju na ziemii :) A serio - moto jest absolutnie przepiekne. Moze z niektorymi detalami sie nie zgadzam (jak wzor kol czy wydech), ale calosc prezentuje sie mega i co jak co - szacunek. Wiecej fotek! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Sierpień 9, 2012 Osłony może do mnie przyjdą ? :lol: Projekt mi się bardzo podoba - bardzo "czysty i przejrzysty". Nawet ciekawsza opcja niż ten nieudany chrom. Jedyny co mnie gryzie to te lagi - chyba będą jeszcze jakoś ciekawiej pomalowane ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Sierpień 9, 2012 Gratuluję ukończenia projektu. Wygląda kozacko. Wydech super. Niech Ci dudni i grzechoce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomKo 1 Napisano Sierpień 9, 2012 Eee.. no bardzo bardzo zacnie to wygląda... Jakby tak dodać jakies osłonki pasków ala: no to by było już dla mnie ideał ;) Zazdraszczam zaparcia i świetnego efektu końcowego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Sierpień 9, 2012 cafe racer z ozdobami? oj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Sierpień 10, 2012 Właśnie z osłoną pasków mam największy dylemat bo oryginalne mam pomalowane na burgund ale wolałbym ich nie używać (chociaż to nierozsądne) :evil: Wczoraj założyłem resztę gratów i okazało się, że zbiorniczek sprzęgła jest tak usytuowany, że zawsze będzie się zapowietrzał :lol: Ku*wa jaka lipa - dziś miałem jechać na zlota! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
staszek 0 Napisano Sierpień 10, 2012 Efekt prac jest piorunujący, mam nadzieję że pojawisz się na Desmoendzie na prezentację maszyny :) Gratulacje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Sierpień 10, 2012 Właśnie z osłoną pasków mam największy dylemat bo oryginalne mam pomalowane na burgund ale wolałbym ich nie używać (chociaż to nierozsądne) :evil: Wczoraj założyłem resztę gratów i okazało się, że zbiorniczek sprzęgła jest tak usytuowany, że zawsze będzie się zapowietrzał :lol: Ku*wa jaka lipa - dziś miałem jechać na zlota! No niestety na szybko bedziesz musial bardziej wypoziomowac kierownice, a potem tylko kupic inny zestaw pomp z zewnetrznymi zbiorniczkami. Motocykl zajefajnie wyszedl :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 10, 2012 pojawisz się na Desmoendzie A to będzie coś takiego, czy wrześniową Inwazję masz na myśli ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enZo 0 Napisano Sierpień 10, 2012 A ja nie był bym sobą jak bym nie wrzucił trochę krytyki :P :D Ogólnie to szacunek za projekt i jego realizację :clap: :thumbup: Całościowo bryła wygląda moim zdaniem bardzo dobrze i są zachowane proporcje, a to najważniejsze. A teraz co mi się nie podoba: - zbiornik :) - jak już pisałem nie pasi mi strasznie do konceptu - malowanie zacisków i półek - tego bym nie zrobił, póki jak dla mnie wyglądają za skromnie do sportowego zawieszenia Upside-down z radialnym zaciskiem; - wydech - ala chrom bardziej pasuje do armatury niż do hard corowego CF, nie lubię też "puszek" które wyglądaja trochę jak fabryczny katalizator, przydało by się coś technicznego w satynie i lekkością; - malowanie felg - hmm, znowu za "milusio", poszedł bym bardziej radykalnie; - przedni błotnik - jest oryginał, można by go jakoś pomodzić; - lampa i zegary - za dużo tego, wyrzucił bym zegary całkowicie lub ewentualnie zostawił mały obrotomierz i może przycisk "on/off" w jakimś innym stylu, lampa i jej mocowanie też bym wywalił, mocowanie do lag, lampa mała jakaś z kształtem bardziej retro - pompy hamulca i sprzęgła - widział bym tu minimalistyczny radial, z mikro zbiornikami. - opony - diablo super corsa lub inny model praktycznie bez bieżnika To chyba tyle :) - coż, chyba muszę zrobić własny i dać się ocenić bo póki co sam oceniam :P :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Sierpień 10, 2012 No cafe to to nie jest na pewno. Za duzo bajerow i jakos tak mi nie teges. Ale starannie wykonany od A do Z. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach