Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
cinek78

MANETKI CNC - BARDZO ŁADNE...

Polecane posty

jak w tytule - zostały mi 2 kpl. manetek ,wykonane z aluminium i antypoślizgowej gumy - kolor złoty i czarny - zostały po poprzednich "reinkarnacjach" gdzie zastosowałem czerwone a te... może komuś się przydadzą. ponoć to Rizoma , ale głowy nie połorzę bo dostałem je "z przemytu" od kolego z usa :shock: jako podziękowanie za przysługę, bez ori opakowania , a na manetkach nigdzie nie widze żeby pisało rizoma...bardzo precyzyjnie wykonane, cena 99 zł kpl. , 22mm , mam czarne i złote - jak na foto.

cnc1.jpg

cnc2.jpg

Boa    0

Eeee, te z allegro są do Monstera :lol:

pewnie podobne... te wiem że nie sa solidnie wykonane bo je montowałem , a bywało że niektóre manetki się rozpadałypekały w dłoniach przy montażu... zresztą - każdy ma własny rozum - ja piszę że mam , nie że u mnie macie kupić... ;) ;)

te co pokazałeś to miałem w łapach - majstersztyk :D - niestety nie było dostepnych czerwonych , a takich szukałem... w 2 dni później trafiło... sie "ślepej kurze ziarno" :mrgreen: i kolega mnie obdarował 3 kpl. ;)

poza tym nie sugeruję że to rizoma ani tak ich nie nazwałem - poprostu troche sie u mnie ludzi "przewala" i kilka razy padło hasło że to rizoma - ale nigdy nie sprawdzałem czy prawdę ludzi prawią....

kazdy artykuł rizomy jest obrandowany - wiec nie ma juz watpliwosci - to nie rizoma :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.