cinek78 124 Napisano Styczeń 15, 2012 jak w tytule - zostały mi 2 kpl. manetek ,wykonane z aluminium i antypoślizgowej gumy - kolor złoty i czarny - zostały po poprzednich "reinkarnacjach" gdzie zastosowałem czerwone a te... może komuś się przydadzą. ponoć to Rizoma , ale głowy nie połorzę bo dostałem je "z przemytu" od kolego z usa :shock: jako podziękowanie za przysługę, bez ori opakowania , a na manetkach nigdzie nie widze żeby pisało rizoma...bardzo precyzyjnie wykonane, cena 99 zł kpl. , 22mm , mam czarne i złote - jak na foto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Styczeń 15, 2012 Podobne: http://moto.allegro.pl/manetki-metalowo ... 67978.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Styczeń 15, 2012 Eeee, te z allegro są do Monstera :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Styczeń 15, 2012 pewnie podobne... te wiem że nie sa solidnie wykonane bo je montowałem , a bywało że niektóre manetki się rozpadałypekały w dłoniach przy montażu... zresztą - każdy ma własny rozum - ja piszę że mam , nie że u mnie macie kupić... ;) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Styczeń 15, 2012 Tak wyglądają LUX'y - chyba o nich myślałeś ;) RIZOMA - zawsze sygnowane :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Styczeń 15, 2012 te co pokazałeś to miałem w łapach - majstersztyk :D - niestety nie było dostepnych czerwonych , a takich szukałem... w 2 dni później trafiło... sie "ślepej kurze ziarno" :mrgreen: i kolega mnie obdarował 3 kpl. ;) poza tym nie sugeruję że to rizoma ani tak ich nie nazwałem - poprostu troche sie u mnie ludzi "przewala" i kilka razy padło hasło że to rizoma - ale nigdy nie sprawdzałem czy prawdę ludzi prawią.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Styczeń 15, 2012 kazdy artykuł rizomy jest obrandowany - wiec nie ma juz watpliwosci - to nie rizoma :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 16, 2012 http://www.rideitmoto.com/products.php?id=18 - to te :) generalnei made in HK, gdzieniegdzie czytalem ze ludzie chwala sobie. Rizome podrabiaja do tego stopnia, ze nawet przy niektorych produktach nie fatyguja sie zeby zdjecia swoje zrobic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Styczeń 16, 2012 Tyle, że rizoma to gumowane aluminium a to, to aluminiowana guma ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach