Jagoda 0 Napisano Styczeń 18, 2012 Cześć. Jak w temacie, czy ktoś miał do czynienia z M400? Jak wrażenia? Są takie rodzynki w naszym kraju? Może ma takiego ktoś z naszego forum? Gdzie go można najłatwiej kupić w europie? Nie ukrywam, że gdyby był jakiś dostępny u nas w Polsce na sprzedaż to byłbym zainteresowany w najbliższym czasie ;) Dziewczyna niedługo będzie robiła prawo jazdy, nakręciłem ją na jednoślady, więc chce również zrobić kat. A. Zarażając Ją jednośladami, przy okazji zaraziłem Ją również pięknymi Ducati, a taki M400 był by strzałem w dziesiątkę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Styczeń 18, 2012 Łomojjej...a po co Ci taki wynalazek? Przeznaczony był na rynek japoński, szarym importem trafiał też na inne rynki, m.in do Grecji. Zrobiono ich ok. 2294 sztuk. Moc 43 KM/10500 obr. skrzynia 5 biegów, chociaż SS400 miał ich 6... v.max - 175 km/h Nie lepiej kupić 620 moto na wtrysku? Tym bardziej, że wymiary i ciężar podobny...??? Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 18, 2012 Nie lepiej kupić 620 moto na wtrysku? Tym bardziej, że wymiary i ciężar podobny...??? Pozdr. J-999 nie mowiac juz, ze mocy mu nie zabraknie jak droga zacznie isc pod gore :) a tak serio - takie wynalazki maja to do siebie, ze jak cos ci sie zepsuje (rymowalo sie inne slowo:))... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Styczeń 18, 2012 Racja, racja, jednak M400 byłby rodzynkiem u nas :) To jeszcze plany, ale można już się pozastanawiać. Rozumiem, że w Polsce nikt się nie spotkał z M400? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Styczeń 18, 2012 Prawdziwym rodzynkiem byłby M350 :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmoto 0 Napisano Styczeń 18, 2012 A może coś takiego..baaaaardzo rodzynkowego ;) Ducat z 4 garami i 100kM powinien już dać rady wzniesieniom... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Styczeń 18, 2012 A może coś takiego..baaaaardzo rodzynkowego ;)[attachment=1]ducati_apollo_07.jpg[/attachment] Ducat z 4 garami i 100kM powinien już dać rady wzniesieniom...[attachment=0]ducati-apollo-1260.jpg[/attachment] Heheh! Dla dziewczyny na pierwsze moto.. :lol: Dla mnie to co innego :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Styczeń 21, 2012 Z tego co pamiętam (wyczytane na innym forum Ducati - zagranicznym) M400 były sprzedawane na rynkach Włoch, Japonii i Singapuru, ale był także eksportowany do krajów takich jak Indonezja, Filipiny, Tajwan i Tajlandia. Znalezienie takiego egzemplarza w PL może graniczyć z cudem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Marzec 17, 2012 Monster 400: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/show ... abNumber=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Marzec 21, 2012 Jeszcze prawka nie ma dziewczyna ;) Ale dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach