krl 0 Napisano Styczeń 29, 2012 Ciekaw jestem jak podchodzicie do classik-ów na torze. Osobiście miałbym obiekcje przed łajaniem tych motocykli na torze, choć z drugiej strony to jednak współczesne motocykla a i na te wiekowe fajnie popatrzeć w środowisku wyścigów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Styczeń 29, 2012 Korzenie wyścigowe. Sylwetka superbikowa . Jest mnóstwo entuzjastów w Europie :D Jeżeli miałbym więcej siana , to byłaby sztuka racingowa. Na razie tylko do lansu.. ;) Ale..piękny na winklach jest.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 29, 2012 uważam, że SC doskonale nadaje się do "lansu", ale rodowód ma wyścigowy i tam rownież powinien latać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Styczeń 30, 2012 Pięknie prezentują się na drodze i na torze. Są poto aby o nie dbać , jeździć nimi , patrzeć na i podziwiać je samemu i dać patrzeć i podziwiać je innym. Cała prawda o SC. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 30, 2012 uważam, że SC doskonale nadaje się do "lansu", ale rodowód ma wyścigowy i tam rownież powinien latać ;) Porozmawiaj z EnZo, wytłumaczy Ci że na tor to tylko SBK :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Styczeń 30, 2012 http://soprano54.blogspot.com/2012/01/1 ... n-las.html Trochę zakurzonych sprzętów.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 30, 2012 uważam, że SC doskonale nadaje się do "lansu", ale rodowód ma wyścigowy i tam rownież powinien latać ;) Porozmawiaj z EnZo, wytłumaczy Ci że na tor to tylko SBK :D Theo, przecież wiesz, że enZo to hardcorowiec, radykał, jakich mało ;) Ale sam marzy o SC ( bo to przeciez protoplasta sbk ) i jestem pewien, że kiedyś będzie go miał i dawał ognia na torze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 30, 2012 uważam, że SC doskonale nadaje się do "lansu", ale rodowód ma wyścigowy i tam rownież powinien latać ;) Porozmawiaj z EnZo, wytłumaczy Ci że na tor to tylko SBK :D Theo, przecież wiesz, że enZo to hardcorowiec, radykał, jakich mało ;) Ale sam marzy o SC ( bo to przeciez protoplasta sbk ) i jestem pewien, że kiedyś będzie go miał i dawał ognia na torze :) Też tak myślę że na każdego przychodzi czas i zaczyna mu się śnić po nocach SC a co do Enzo niech bierze nim wyjdzie wersja z TC,AW,ABS, KGB, CIA, NTSB itd,itp ;) :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 30, 2012 uważam, że SC doskonale nadaje się do "lansu", ale rodowód ma wyścigowy i tam rownież powinien latać ;) Porozmawiaj z EnZo, wytłumaczy Ci że na tor to tylko SBK :D Theo, przecież wiesz, że enZo to hardcorowiec, radykał, jakich mało ;) Ale sam marzy o SC ( bo to przeciez protoplasta sbk ) i jestem pewien, że kiedyś będzie go miał i dawał ognia na torze :) Też tak myślę że na każdego przychodzi czas i zaczyna mu się śnić po nocach SC a co do Enzo niech bierze nim wyjdzie wersja z TC,AW,ABS, KGB, CIA, NTSB itd,itp ;) :lol: He, he, dobrze mówisz, własnie enZo wpadł do mnie na kawkę, to mu przekażę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enZo 0 Napisano Styczeń 31, 2012 uważam, że SC doskonale nadaje się do "lansu", ale rodowód ma wyścigowy i tam rownież powinien latać ;) Porozmawiaj z EnZo, wytłumaczy Ci że na tor to tylko SBK :D Theo, przecież wiesz, że enZo to hardcorowiec, radykał, jakich mało ;) Ale sam marzy o SC ( bo to przeciez protoplasta sbk ) i jestem pewien, że kiedyś będzie go miał i dawał ognia na torze :) Też tak myślę że na każdego przychodzi czas i zaczyna mu się śnić po nocach SC a co do Enzo niech bierze nim wyjdzie wersja z TC,AW,ABS, KGB, CIA, NTSB itd,itp ;) :lol: Zgadzam się Panowie :P :mrgreen: SC to kwintesencja ścigania i hardcorowej pozycji (Pablo wywal te wysokie clip-ony:P) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 31, 2012 uważam, że SC doskonale Też tak myślę że na każdego przychodzi czas i zaczyna mu się śnić po nocach SC a co do Enzo niech bierze nim wyjdzie wersja z TC,AW,ABS, KGB, CIA, NTSB itd,itp ;) :lol: Zgadzam się Panowie :P :mrgreen: SC to kwintesencja ścigania i hardcorowej pozycji (Pablo wywal te wysokie clip-ony:P) :D enZo, chętnie bym to zrobił, ale Provident nie chce mnie już widzieć, hi, hi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach