miro 0 Napisano Luty 7, 2012 Mam takie pytanie, wedlug prawa francuskiego motocykle na francje sa blokowane na 100KM jak sprawdzic czy moja multi tez ma taka blokade? Powiem wprost NIE CHCE JEJ :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Luty 7, 2012 Na hamowni :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Luty 7, 2012 100KM to ladny mul musi byc. Wyczujesz napewno roznice jak sie przejedziesz. A przelacznik pracy/mocy jak wtedy dziala? Na wszystkich trybach jest ta sama moc? Czy na najslabszej opcji jest ze 60KM? hym :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Luty 9, 2012 Raczej nie na 100 tylko 106 KM. Po nr VIN można sprawdzić w ASO. Po za tym w niektórych krajach jest to wpisane tylko w dokumentach, a blokady fizycznie nie ma (niektórzy zdejmują blokady na własne ryzyko). Przede wszystkim porównanie numeru ECU. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miro 0 Napisano Luty 9, 2012 Od tygonia czekam na odpowiedz z serwisu ducati, twierdza ze czekaja na odpowiedz z wloch w sprawie mojego motocykla, sami nie wiedza czy jest zablokowany ani nie maja pojecia jesli jest jak to zdjac..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miro 0 Napisano Luty 24, 2012 dostalem odpowiedz niby trzeba zmienic ECU 4000zl, czy jest mozliwe ze nie da sie tego zrobic w inny sposob? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Luty 24, 2012 Jezeli chcesz to zrobic w serwisie - to bardzo mozliwe. Kiedys sprawdzalem to przy okazji zastanawiania sie nad zakupem jednego sushi i odpowiedz ASO byla dokladnie taka sama, tylko jeszcze chcieli wymieniac stacyjke i cos jeszcze, w kazdym razie rzucili taka cena ze podziekowalem. Porodno poza ASO dalo sie to zrobic metoda "brute force" - czyli przeprogramowac ECU, ale ciezko bedzie raczej znalezc kogos kto zrobi ci to w tak nowym i tak drogim sprzecie, o ile wogole jest to mozliwe. Niestety to nie te czasy kiedy w gaznikach byly tulejki zwezajace :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Luty 24, 2012 To odrazu sobie zapodaj pelny uklad termi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miro 0 Napisano Luty 24, 2012 To odrazu sobie zapodaj pelny uklad termi... ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Luty 24, 2012 To odrazu sobie zapodaj pelny uklad termi... ??? Koledze chodzi o to, ze pelne Termi zawiera tez w zestawie komputer sterujacy, wiec skoro i tak byc moze bedziesz wymienial, to mozna by za jednym zamachem troche pieprzu dosypac wiecej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Marzec 7, 2012 jak miro Twoje odblokowywanie??? masz już wykonane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miro 0 Napisano Marzec 17, 2012 g.....no! 3 tyg czekania zeby uslyszec ze to kosztuje 4000zl bo trzeba komputer zmienic...... :evil: a tak serio to do konca sami nie sa pewni ile on ma koni bo nie wiedza jak to sprawdzic..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Marzec 17, 2012 Moze to jest jakis pomysl? http://www.ebay.de/itm/Flashen-Mapping- ... 2c5f6f1fce wysylasz im swoje ecu a oni je zflas$#$#a. Napewno to nie jest 4000 zl, pytanie tylko czy w tym lezy problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Marzec 18, 2012 szczerze wątpię, że masz zablokowane ECU , bo jak zakładałem do siebie Ohlinsa to przerabiałem temat ECu i... wszystkie maja takie same!!!! obstawiam że to kwestia "pomacania" się z ustawieniami komputera... jak chcesz to możesz podlecieć do mnie - porównamy ustawienia z moja MTS , a moc spr. na hamowni ;-) - kwestia czy chcesz robić sobie taka wycieczkę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miro 0 Napisano Marzec 18, 2012 lato przed nami kto wie :lol: poki co boje sie tej mocy rwie jak prawdziwy potwor! :mrgreen: wczesniej jezdzilem innymi motorami ktore mialy ponad 100KM mowie wam staly w miejscu... mysle ze ta multi ma sporo wiecej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Marzec 19, 2012 lato przed nami kto wie :lol: poki co boje sie tej mocy rwie jak prawdziwy potwor! :mrgreen: wczesniej jezdzilem innymi motorami ktore mialy ponad 100KM mowie wam staly w miejscu... mysle ze ta multi ma sporo wiecej... To co nazekasz? :p jesli koniecznie sie chcesz w to bawic to najpierw trzeba sprawdzic faktyczna moc motocykla, moze poprzedni wlasciciel mial francuskie przepisy gleboko w ... i sobie rozblokowal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach