Gorzko 10 Napisano Luty 16, 2012 Witajcie, jak wiekszość pewnie wie zakupiłem od Motomaniax - Monstera S4R, czarnego do lekkiego dopieszczenia (mechanicznie perfekt, minusik za wgniotke na baku), co bedzie zmienione, chodź to drobne zmiany to w jakiś sposób chce dopasować go do siebie: - zmiana całkowicie koloru na baku i przednim błotniku (kolorystyka dobrana dzieki pomocy Darka) - inny napis Ducati na baku - zmieniony docisk sprzegła na produkt Rizomy - osłona sprzegła z Carobonu - Ducati Performance - sporo elementów złotych: dekiel z fląga Italy, zakrętka oleju itp.... - dołożenie elementów z Carbonu takich jak: osłony łańcucha, osłony przy setach - nowe lusterka na końcach kierownicy - tył carbon (jeśli znajde) lub krótki tył - zmiana kompletu kierunkowskazów na małe ala carbon Niżej zdjęcia motocykla przed tymi drobnymi modyfikacjami. Póki co mechanicznie jest dla mnie jest bardzo mocny, wiec tu nić nie bedzie póki co robione, Power Comander 3 oraz kompletny układ wydechowy Arrow robi spore wrażenie co mnie bardzo cieszy. Sprzęt po dopasowaniu do siebie i poznaniu jego pełnych możliwości trafi na hamownie w celu sprawdzenia faktycznej mocy jaką posiada (po modyfikacjach nie było to weryfikowane). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Luty 16, 2012 Osłona sprzegła Carbon już do mnie dotarła + docisk Rizomy zamówiony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 16, 2012 Ha, sam się wahałem czy swojej S4-ki nie zamienić na ten egzemplarz. Niech służy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Luty 16, 2012 Jak już lecisz w carbon to sugeruje zakup pługu carbon z allegro, będzie to super wyglądało. A PCIII zostaw nie sprzedawaj. Jak nie chcesz nie musisz wgrywać mapy na power, zawsze można tylko popracować nad przebiegami mocy i momentu czy wartościami przy konkretnych obrotach. Nie ma się co oszukiwać S4R ma DOŚĆ nieliniową charakterystykę pracy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Luty 27, 2012 Docisk Rizomy założony + osłona sprzegła :) Dzieki Musieli za fotki :) Jak się podoba biżuteria? ps. ta nakretka wlewu oleju oczywiście bedzie złota :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 27, 2012 Widziałem w sobotę na żywo - jest sliczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milek1 0 Napisano Luty 29, 2012 Fajna maszyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Luty 29, 2012 no moto naprawdę robi wrażenie ;) jest mega. Gratulejszyn !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Marzec 1, 2012 Czekam tylko teraz na prace lakiernika nad nowym kolorem, potem wymiana oleju i zaczynamy sezon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Marzec 15, 2012 Moto cały czas u lakiernika :( mam jednak nadzieje że jednak bedzie ten etap na dniach ukończony. Zostało dokupione: - komplet kierunków aluminiowych carbon look - złota nakretka zbiornika oleju (CNC) - klamki regulowana i łamane (złote z elmentami czarnymi) - to już zamówione czekam na dostawe Już czekam jak tylko moto trafi do mnie do garażu, abym mógł zaprezentować go w całej okazałości z nowym lakierem i dodatkami. Mam nadzieje że już nie bedzie opóźnień z tym związanych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
art31 0 Napisano Marzec 15, 2012 Czekamy na efekty :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Marzec 16, 2012 no, pięknie go stroisz :) widziałem na żywca i wtedy gdyby nie moja s4 w garażu, sprzedałbym pół nerki i brał w ciemno. fajny jest naprawdę. gratuluję :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Marzec 20, 2012 Tego szukales :?: http://www.pro-carbon.com/scripts/podro ... hp?IDZ=405 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Marzec 20, 2012 Tego szukales :?: http://www.pro-carbon.com/scripts/podro ... hp?IDZ=405 Własnie tego :) dobra cena w sumie, jak tylko moto bede miał już gotowe to pewnie zakupie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Marzec 27, 2012 Wczoraj motocykl wrócił z lakierowania, no i stało się to czego się nie spodziewałem, razem z Darkiem i Theo po rozmowach i ich pomyśle, podjełem decyzje że jednak bedzie lakier błyszczacy hihi, bo mat nie wyszedł tak jak chcieliśmy, no coż czekam teraz na drugie podejście czy teraz wyjdzie tak aby efekt był 100% zadawalajacy i motocykl cieszył oko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Kwiecień 1, 2012 noszTy pierunie !! S4r się dopadło!! no to cudnie się zapowiada :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 3, 2012 Mała zajawka całości :) Kolor bedzie jeszcze troche inny, ostatecznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Kwiecień 3, 2012 Eee, kolor bardzo fajny, przynajmniej na zdjęciu wygląda super. A jaki napis na boku standard czy coś bardziej oldschool? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 4, 2012 Eee, kolor bardzo fajny, przynajmniej na zdjęciu wygląda super. A jaki napis na boku standard czy coś bardziej oldschool? Sam kolor jest ok, tylko naszym zdaniem bardziej bedzie pasował w połysku do carbonów i elementów złotych, napis bedzie w wersji 3d :) taki bardziej wypasiony :) Pokaże efekt końcowy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 4, 2012 Hm, teraz to taki zwykły monsta dark :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 4, 2012 Hm, teraz to taki zwykły monsta dark :roll: No własnie takie samo było wrażenie motomaniaxów i moje, dlatego jest modyfikacja koloru :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Kwiecień 4, 2012 Hm, teraz to taki zwykły monsta dark :roll: Brakuje tylko 1 tarczy :) Gorzko pokaż efekt końcowy - zapewne będzie konkret... teraz wygląda fajnie - niepozorny Monsterek jakich wiele ale jednak S4R z pierdolnięciem jak stąd do Krakowa :twisted: :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Kwiecień 4, 2012 Hm, teraz to taki zwykły monsta dark :roll: Brakuje tylko 1 tarczy :) Jeśli by brakowało 1 tarczy w stosunku do darka, to by znaczyło, że ma tylko tylny hamulec :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 6, 2012 Przeciek zdjęcia od Darka :) już po zmianach efektu koloru. Wkrótce lepsze fotki już całościowego projektu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Kwiecień 6, 2012 Pasowałby złoty napis na baku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach