krl 0 Napisano Marzec 3, 2012 Sprzedam kask AGV S4 DRS r.M, kask stan idealny dodatkowo ciemna szyba, pokrowiec, cena 500 PLN. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Marzec 3, 2012 dlaczego masz taką małą głowę pytam ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Marzec 4, 2012 Słyszałem że od zimna się kurczy robisz więc zimny okład i gra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 4, 2012 Moj rozmiar szkoda ze kasy brak... Powodzenia w sprzedaży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Maj 9, 2012 Kask czeka na naowego włąsciciela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Maj 9, 2012 a ja się pytam jak masz małą głowę?? bo może ta M-ka na mnie by weszła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Maj 19, 2012 a ja się pytam jak masz małą głowę?? bo może ta M-ka na mnie by weszła. Małą ponieważ w zależności od marki lub modelu kasku noszę M lub S, tak więc musiałbyś przymierzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Maj 19, 2012 mierzyłem sobie obwód głowy i wyszło, że mam 56 cm - czoło - skroń tył głowy w linii prostej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Massive 0 Napisano Maj 19, 2012 Ja mam propozycje, jeśli się nie sprzeda do meetingu to weź w miarę możliwości na przymiarkę, ja mam obecnie nolana 56-58 (M) więc rzekomo powinno być ok, ale szczęka szczęce nie równa i tutaj było ze mną już trudno, ale za te pieniądze chętnie odkupie, byleby pasował jak trzeba... Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Maj 20, 2012 mierzyłem sobie obwód głowy i wyszło, że mam 56 cm - czoło - skroń tył głowy w linii prostej. Najlepiej podjedz do jakiegos sklepu moto i przymierz agv s4 w wersji M i bedziesz wiedział to jest w miare popularna skorupa i powinna byc dostepna w sklepach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach