lkrencik 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 No i lamarra na Panigale w debiucie zajął 3 miejsce A Chmielewski 10!!! brawo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Kwiecień 1, 2012 No i lamarra na Panigale w debiucie zajął 3 miejsceA Chmielewski 10!!! brawo Szybki jesteś :) ... a La Marra, jak chce wygrywać, musi się nauczyć skręcać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 No i lamarra na Panigale w debiucie zajął 3 miejsceA Chmielewski 10!!! brawo Szybki jesteś :) ... a La Marra, jak chce wygrywać, musi się nauczyć skręcać! Dla La Marry to i tak WIELKI sukces i przepaść w stosunku do zeszłego roku który zakończył w klasyfikacji gen. na 14 miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Kwiecień 1, 2012 No i lamarra na Panigale w debiucie zajął 3 miejsceA Chmielewski 10!!! brawo Szybki jesteś :) ... a La Marra, jak chce wygrywać, musi się nauczyć skręcać! Dla La Marry to i tak WIELKI sukces i przepaść w stosunku do zeszłego roku który zakończył w klasyfikacji gen. na 14 miejscu. Nie, no pewnie! To tak jakby dać Chmielewskiemu Paigale i nagle znalazłby się w czołówce! ... to dobrze wróży nowemu Ducati. A swoją drogą - dobry debiut Andrzeja! :) ... Nawet trochę go pokazywali i wypowiedzieli jego nazwisko, no prawie jego nazwisko :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Rozumiem że La Marra coś zdupił bo ładnie prowadził po wznowieniu do momentu kiedy musiałem odejść od kompa :/ I przed wypadkiem również prowadził. Cóż liczyłem na wygraną . A. Chmielewski ładnie. Śmiesznie Anglicy jego nazwisko wymawiają. Jakbym nie wiedział że o Andrju chodzi to bym się nigdy nie domyślił :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Ja oczywiście gratuluje Andrzejowi miejsca ale nie podchodzę do tego tak optymistycznie. Daleko niestety naszemu rodzynkowi w STK1000 do czołówki i nie sądzę że to się zmieni tak jak napisałem wcześniej uważam że jest w PL naprawdę wielu znacznie lepszych zawodników. Jeżeli jednak moje słowa zamienią się w g.....o będę naprawdę szczęśliwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 podaje za Motormanią : Janusz Oskaldowicz, wielokrotny Mistrz Polski, zajmie miejsce kontuzjowanego Pawła Szkopka w zespole Bogdanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 checa pierwszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 checa pierwszy I tak miało być pięknie 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Franz napisał do mnie, że Checa jedzie dla Piotra, bardzo mi się to podobało... Forza DUCATI !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 yyyyyyyeeeeeee obejrzane..... :D :D :D Carlos jak zwykle najlepszy..... Jak by J Oskaldowiecz miał zastąpić chwilowo Szkopka to by było fajnie ale z racji ze mamy 1 kwiecień to nie wieże .... brawa dla Chmiela :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 też nie WIERZĘ . Również w to że lampy na Losail padły oraz niestety nie WIERZĘ że w 2014 odbędzie się PSC w poznaniu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 też nie WIERZĘ . Również w to że lampy na Losail padły oraz niestety nie WIERZĘ że w 2014 odbędzie się PSC w poznaniu . A ja słyszałem że w Losail nie padły lamnpy a jedynie ktoś nie zapłacił rachunku, ponoć mają tam kłopoty finansowe :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Ktoś wie, co w tym sezonie dzieje się z Marcinem Walkowiakiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Race 2: Checa, Sykes, Haslam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Kwiecień 1, 2012 CARLOOOOOOOOOOOOOOOOOSSS!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Carlos wziął co swoje... Kurna cały dzień przed TV przez te wyścigi. Teraz na Brytish Euro sport 2 relacja z NW200. Trzeba oglądać. Miałem szczęście być tam i widzieć to na żywo teraz tez nie odpuszczę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Kwiecień 1, 2012 Klasyfikacja generalna po dwóch rundach: 1. Carlos Checa Althea Ducati 75 points 2. Max Biaggi Aprilia Racing 71 3. Tom Sykes Kawasaki Racing 69 4. Leon Haslam BMW Motorrad 47 5. Marco Melandri BMW Motorrad 46 6. Jonathan Rea Honda WSBK 40 7. Jakub Smrz Liberty Effenbert Ducati 30 8. Eugene Laverty Aprilia Racing 29 9. Sylvain Guintoli Effenbert Liberty Ducati 21 10. Maxime Berger Effenbert Liberty Ducati 20 11. Lorenzo Zanetti PATA Ducati 18 12. Joan Lascorz Kawasaki Racing 17 13. Hiroshi Aoyama Honda WSBK 15 14. Leon Camier Crescent Fixi Suzuki 12 15. Niccolo Canepa Red Devils Roma Ducati 12 16. Michel Fabrizio BMW Italia GoldBet 10 17. Davide Giugliano Althea Ducati 10 18. Bryan Staring Pedercini Kawasaki 6 19. John Hopkins Crescent Fixi Suzuki 3 20. Chaz Davies ParkinGO MTC Aprilia 2 21. Leandro Mercado Pedercini Kawasaki 2 22. David Salom Pedercini Kawasaki 2 23. Ayrton Badovini BMW Italia GoldBet 2 24. Josh Brookes Crescent Fixi Suzuki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach