krl 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 Przeszukuję program Sportklubu i ku mojemu wielkiemu zdziwieniu nie widzę relacji z MotoGP - czy ty obłęd, szaleństwo czy zasłoniło mi czymś wzrok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rostwor 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 niestety trzeba się chyba przenieść do polsatu... http://media2.pl/media/90438-MotoGP-prz ... lsatu.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 niestety trzeba się chyba przenieść do polsatu...http://media2.pl/media/90438-MotoGP-prz ... lsatu.html Wielkie dzięki bo już szukałem oferty na inną platformę TV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rostwor 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 osobiście nie lubię tej telewizji, dlatego nie bardzo jestem zadowolony z tej zmiany. Ale skoro kontrakt podpisany na 5 lat, komentatorzy ze sportklubu, to może zrobią to z większym rozmachem. czekam, co z tego wyjdzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 2, 2012 No jak to co zrobi Polsat? Godzinna reklama przed, polgodzinna w trakcie, deugodzinna po wyścigu. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 3, 2012 No żesz kur... specjalnie dla nich brałem N kę , i co teraz mam lecieć po Polsat ?? Chore jakieś , nie można by wykupić samego kanału Polsat Sport żebym na N ce odbierał ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo999 0 Napisano Kwiecień 4, 2012 Leć po Polsat ,na Eurosporcie SBK, teraz na Polsat Sporcie, Moto GP i na TVP Spotr, żużel - W Polsce takie rzeczy !!! :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Czy dobrze zrozumiałem, na Sportklubie nie ma już emisji MotoGP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Czy dobrze zrozumiałem, na Sportklubie nie ma już emisji MotoGP? Dokładnie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Kwiecień 5, 2012 Czy dobrze zrozumiałem, na Sportklubie nie ma już emisji MotoGP? Dokładnie tak. Ze względu na Sportklub brałem n.tv, już mnie pokarało... Trzeba przejść do Polszmatu. :mrgreen: Pytanie czy emitują w HD? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 6, 2012 treningi były tez na sport extra hd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Kwiecień 6, 2012 kurde - ja też specjalnie podpisałem mowę z Nką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Kwiecień 6, 2012 Nie jest w HD ale jak dla mnie różnica w jakości obrazu w porównaniu ze SportKlub widoczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Kwiecień 6, 2012 Co za wiadomosc dla nas ( domownikow ) ;-]. A juz mialem N'ke kupowac. W starej kablowce mam Polsat Sport. Oszszsz... ;-] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Kwiecień 6, 2012 Co za wiadomosc dla nas ( domownikow ) ;-]. A juz mialem N'ke kupowac. W starej kablowce mam Polsat Sport. Oszszsz... ;-] To dokładnie taka sytuacja jak u mnie, ja już leciałem po Polsat cyfrowy bo mam N-kę ale starszy syn stwierdził że przecież w kablu mamy Polsat Sport. Siedzę więc z żoną, kotami i oglądam :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 7, 2012 Treningi i rozgrzewka była dostepna na Polsat Sport info który akurat na N-ce jest , Mick Fijałkowski pisał też na FB że wyscigi bardzo fajnie ( i legalnie ;)) chodzą na ipla.tv . Opłaty to 19.90 za 30 dni i 39.90 za 90 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Kwiecień 9, 2012 Pojawiło się kilka fajnych artykułów w temacie pierwszej rundy MotoGP. W tym bardzo fajny artykuł na MotGP News znajdziecie go też na scoop.it. Włoska prasa także nadała Valentino nowy przydomek mówiący wszystko w temacie jego występu na torze Losail: Vale il "Turista" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach