martini 34 Napisano Kwiecień 2, 2012 Pojawia się kolejny raz... Ktoś ją zna? Oponki ma nie ciekawe już... Szyba nie oryginalna, coś innego jeszcze? http://allegro.pl/ducati-multistrada-mt ... 35424.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Kwiecień 2, 2012 trzeba ją dokładnie obejrzeć pod kątem powypadkowej historii - brak tylnego elementu przedniego błotnika.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Kwiecień 2, 2012 nie każdy model posiada ten (chlapacz) błotnik w całości, składa się chyba z 3 części... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Kwiecień 4, 2012 nie spotkałem się jeszcze z MTS-em bez tej końcówki , ale wszystko możliwe.... sprawdziłem dzisiaj katalogi z częściami - we wszystkich modelach ta końcówka występuje.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Kwiecień 4, 2012 no a ja właśnie wertowałem net, i występują na fotkach bez, jakaś zagadkowa sytuacja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Kwiecień 4, 2012 Eee a może to tak jak z nakładkami w monsterach. chodliwy towar i większość bez. A taki "fender extender" być może znalazł nabywcę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Kwiecień 4, 2012 Na pewno należy obejrzeć sztukę na żywo, porozmawiać z właścicielem i wtedy mamy cały obraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Maj 28, 2012 Ktoś już może się interesował modelem?? http://allegro.pl/ducati-multistrada-mt ... 72897.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Czerwiec 27, 2012 Cinek, miki, tmsa??? W Jarocinie ktoś z was wspominał o tej multi, że jedzie z kolegą obejrzeć?? pojawiła się znowu na sprzedaż, wiec mamy rozumieć że to lipa jakas...?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach