Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
bast3k

Monster 900ie by bast3k <<< project >>>

Polecane posty

bast3k - co prawda nie mój klimat, ale dziś na MotorShow stało takie rozwiązanie - chyba to takie "cóś" Ci chodzi:

o kurrrr ale brzydal :D

wlasnie wybieram clip-ony. biore pod uwage dwa warianty:

1. clip-ony z riserami zamontowane pod polka

2. clip-ony bez riserow zamontowane nad polka

ktora opcja jest lepsza? czy w ogole montaz kiery nad polka jest rekomendowany?

dzieki z gory za info

Wiekszosc gratow zostala juz zamontowana. W piatek dotarl do mnie amortyzator centralny Ohlins DU440, ktory oczarowal mnie swoja praca. Po montazu, po jednym --- no moze dwoch --- kielonkach, wyciagnalem z garazu maszynke orbitalna, i wzialem sie uczciwie do pracy. Polerka, dwie warstwy wosku Griot's Garage, dwie wartwy wosku Autoglym HD Wax, na podwozie troche specyfikow od Chemical Guys i efekt prezentuje sie nastepujaco. W sumie do zakonczenia prac nad projektem zostal montaz zegarow od Motogadget oraz anodowanie lag(ow) [ewentualnie zmiana na czarne Marzochhi Road Racing]. Te dwie rzeczy zostawiam sobie jednak na zime.

Wszystkie komentarze mile widziane, tylko bez zbeszczeszczenia pleaseeee :twisted:

2SS_8213.jpg

2SS_8214.jpg

2SS_8217.jpg

2SS_8223.jpg

2SS_8229.jpg

2SS_8233.jpg

2SS_8235.jpg

2SS_8280.jpg

2SS_8281.jpg

2SS_8287.jpg

2SS_8293.jpg

wwk    0

Jak już dojdziesz do motogadgeta to daj znać bo chodzi ten temat za mną już od dłuższego czasu :D

Sprzęt pierwsza klasa, ale clipony zamontowałbym pod półką i pomyślał nad obniżeniem lampy :D jest to taka moja subiektywna wizja.

No i prosimy w rozdziałce full HD jeżeli takowe posiadasz :P Na tapetę się nadają jak nic :D

Podejrzewam, że jakbyś na bikepics wrzucił to zdjęcie dnia masz gwarantowane... (wrzucaj - sprawdzimy) :)

Pozdro :P i dawajta to w full HD !!!

Lusterka i malinoworózowa osłona sprzęgła psują efekt.

krl    0

Fakt, osłonka do innego sprzętu.

osłonka faktycznie wg mnie tez do zmiany natomiast lustra idealnie się komponują

dzieki za wszystkie komentarze. moja kochana malzonka twierdzi, ze roz jest na czasie - wiec oslonka zostaje :lol:

dzieki za wszystkie komentarze. moja kochana malzonka twierdzi, ze roz jest na czasie - wiec oslonka zostaje :lol:

Wszystko co [desmo] oko jest spoko!

Śliczności!

no baedzo ladnie, clip-ony tez bede montowal, i tez nad polka, pod polka wydaje mi sie ze beda za nisko, moze byc niewygodnie ale moge sie mylic

no baedzo ladnie, clip-ony tez bede montowal, i tez nad polka, pod polka wydaje mi sie ze beda za nisko, moze byc niewygodnie ale moge sie mylic

moim skromnym zdaniem, jezeli jezdzi sie po miescie (tak jest w moim przypadku) to jakis kompromis musi byc zachowany.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.