bast3k 1 Napisano Kwiecień 14, 2012 bialy - dokladnie! gdzie te targi w poznaniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 14, 2012 http://www.motorshow.pl/pl/ A tu masz kilka fotek cafiaków ;), które widziałem https://picasaweb.google.com/bialy114/MotorShow2012 A nóż, widelec coś będzie do "podpatrzenia" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bast3k 1 Napisano Kwiecień 14, 2012 alez to robi wrazenie - dzieki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Kwiecień 15, 2012 bast3k - co prawda nie mój klimat, ale dziś na MotorShow stało takie rozwiązanie - chyba to takie "cóś" Ci chodzi: o kurrrr ale brzydal :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 15, 2012 Toć mówię, że nie mój klimat :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 16, 2012 Anodowanie lub krycie rur tlenkiem 7 do 10 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bast3k 1 Napisano Kwiecień 18, 2012 dzieki za info. czas dlugi, wiec albo w porze wakacji, albo po sezonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bast3k 1 Napisano Maj 11, 2012 wlasnie wybieram clip-ony. biore pod uwage dwa warianty: 1. clip-ony z riserami zamontowane pod polka 2. clip-ony bez riserow zamontowane nad polka ktora opcja jest lepsza? czy w ogole montaz kiery nad polka jest rekomendowany? dzieki z gory za info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bast3k 1 Napisano Maj 11, 2012 wybralem posilkujac sie sugestiami z ducati.ms. zakupilem regulowane clip-ony PVM bez raiserow. drogie w piz**, ale mam nadzieje, ze bedzie kosmicznie i wyjdzie cos na ksztalt radical bike ;-) http://www.emigroup-us.com/pvm/pvm_controls.shtml Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bast3k 1 Napisano Maj 27, 2012 Wiekszosc gratow zostala juz zamontowana. W piatek dotarl do mnie amortyzator centralny Ohlins DU440, ktory oczarowal mnie swoja praca. Po montazu, po jednym --- no moze dwoch --- kielonkach, wyciagnalem z garazu maszynke orbitalna, i wzialem sie uczciwie do pracy. Polerka, dwie warstwy wosku Griot's Garage, dwie wartwy wosku Autoglym HD Wax, na podwozie troche specyfikow od Chemical Guys i efekt prezentuje sie nastepujaco. W sumie do zakonczenia prac nad projektem zostal montaz zegarow od Motogadget oraz anodowanie lag(ow) [ewentualnie zmiana na czarne Marzochhi Road Racing]. Te dwie rzeczy zostawiam sobie jednak na zime. Wszystkie komentarze mile widziane, tylko bez zbeszczeszczenia pleaseeee :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DzikiBobr 0 Napisano Maj 27, 2012 Co to za kieruneczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Maj 27, 2012 Robi wrażenie. Imponujące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Maj 27, 2012 piękny! ale lagi i półki w czerni lepsiejsze będą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Maj 28, 2012 Jak już dojdziesz do motogadgeta to daj znać bo chodzi ten temat za mną już od dłuższego czasu :D Sprzęt pierwsza klasa, ale clipony zamontowałbym pod półką i pomyślał nad obniżeniem lampy :D jest to taka moja subiektywna wizja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 28, 2012 Super się prezentuje gratulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi 0 Napisano Maj 28, 2012 Cacuszko :!: :!: :clap: Gratulacje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Maj 28, 2012 No i prosimy w rozdziałce full HD jeżeli takowe posiadasz :P Na tapetę się nadają jak nic :D Podejrzewam, że jakbyś na bikepics wrzucił to zdjęcie dnia masz gwarantowane... (wrzucaj - sprawdzimy) :) Pozdro :P i dawajta to w full HD !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 28, 2012 Lusterka i malinoworózowa osłona sprzęgła psują efekt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Maj 28, 2012 Fakt, osłonka do innego sprzętu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Maj 28, 2012 osłonka faktycznie wg mnie tez do zmiany natomiast lustra idealnie się komponują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bast3k 1 Napisano Maj 28, 2012 dzieki za wszystkie komentarze. moja kochana malzonka twierdzi, ze roz jest na czasie - wiec oslonka zostaje :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bast3k 1 Napisano Maj 28, 2012 Co to za kieruneczki? LED x-ARC [import USA] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
br3b 0 Napisano Maj 28, 2012 dzieki za wszystkie komentarze. moja kochana malzonka twierdzi, ze roz jest na czasie - wiec oslonka zostaje :lol: Wszystko co [desmo] oko jest spoko! Śliczności! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Maj 28, 2012 no baedzo ladnie, clip-ony tez bede montowal, i tez nad polka, pod polka wydaje mi sie ze beda za nisko, moze byc niewygodnie ale moge sie mylic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bast3k 1 Napisano Maj 28, 2012 no baedzo ladnie, clip-ony tez bede montowal, i tez nad polka, pod polka wydaje mi sie ze beda za nisko, moze byc niewygodnie ale moge sie mylic moim skromnym zdaniem, jezeli jezdzi sie po miescie (tak jest w moim przypadku) to jakis kompromis musi byc zachowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach