Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
martini

monster! ATENCJON !

Polecane posty

Nie jestem pewien gdyż nie pamiętam dokładnie moto, GORZKO ! Ty się nim interesowałeś, był w okolicach Wadowic, może ma ktoś screna z tamtego ogłoszenia?

http://otomoto.pl/ducati-monster-800-s2 ... 20331.html

Tu był wątek i temat CHYBA tej sztuki poruszany...

viewtopic.php?f=102&t=7084&p=58047&hilit=%C5%82%C4%99kawica#p58047

To nie mój były s2r, póki co nie widziałem go nigdzie na aukcjach, pewnie już się sprzedał poza allegro.

Wiem że nie Twój... To rozpieprzony, co z Włoch go takiego przytargali...

nie jestem pewna czy to ta sztuka. Ten ma tail chopa, nakrętkę czerwona na monowahaczu no i i korek czerwony :mrgreen:

Nie jestem pewien gdyż nie pamiętam dokładnie moto, GORZKO ! Ty się nim interesowałeś, był w okolicach Wadowic, może ma ktoś screna z tamtego ogłoszenia?

Tego akurat znam, można śmiało po niego jechać z drugiego końca Polski.

Byłem oglądałem - nie ma żadnych śladów powypadkowej przeszłości (ograniczniki całe, rama nie ruszona po za obcięciem tzw bobrzego ogona).

Za to ma kilka fajnych dodatków:

osłona zębatki przedniej, dekielek ustawienia zapłonu ,mocowanie zębatki tył, nakętka tylnego koła, akcesoryjny korek wlewu oleju, kolektor wydechowy bez puszki, Power-commander PC III, pełno przepustowy filtr powietrza, led-owe kierunkowskazy barracuda, lusterka Ducati Performance, podstawkę pod tablicę rejestracyjną barracuda, owiewkę oraz nakładkę kanapy.

Po za tym posiada 2 kluczyki : czerwony + karta kodowa, oraz czarny.

Czasami zdarzają się podobne motocykle i można się pomylić - szczególnie patrząc po zdjęciach.

Dlatego warto zdobyć numer VIN uszkodzonego motocykla i podać go jeśli pokaże się owa sztuka.

Byłem oglądałem - nie ma żadnych śladów powypadkowej przeszłości (ograniczniki całe, rama nie ruszona po za obcięciem tzw bobrzego ogona).

Za to ma kilka fajnych dodatków:

osłona zębatki przedniej, dekielek ustawienia zapłonu ,mocowanie zębatki tył, nakętka tylnego koła, akcesoryjny korek wlewu oleju, kolektor wydechowy bez puszki, Power-commander PC III, pełno przepustowy filtr powietrza, led-owe kierunkowskazy barracuda, lusterka Ducati Performance, podstawkę pod tablicę rejestracyjną barracuda, owiewkę oraz nakładkę kanapy.

Po za tym posiada 2 kluczyki : czerwony + karta kodowa, oraz czarny.

Czasami zdarzają się podobne motocykle i można się pomylić - szczególnie patrząc po zdjęciach.

Dlatego warto zdobyć numer VIN uszkodzonego motocykla i podać go jeśli pokaże się owa sztuka.

W tamtej o której już kiedyś była mowa, była naderwana po dzwonie główka ramy... Kolor identyczny, ale nie do pospawania bez pozostawienia widocznych śladów, rama do wymiany , tamto moto skrzywiło mi psychikę i przez to nie pojechał bym po ta sztukę :D

KGr    1

Wlasnie tez mialem o niego zapytac, bo wydawał mi sie znajomy :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.