Marekst4s 0 Napisano Kwiecień 21, 2012 Witam! Kolega z naszej paczki poszukuje motocykla jak w tytule . Jesli ktokolwiek cokolwiek wie bardzo proszę o kontakt . Z góry dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 Jarek72- porozmawiaj z nim... widziałem na żywo jego 999S, jest piękne no i po serwisie co najważniejsze( paski zmienione na 98% ale nie pamiętam) może sprzeda ;) Warto ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Kwiecień 22, 2012 Dziś jak widziałem się z MANDARYNEM to coś wspominał o chęci zmiany 999s na Cofiaka + coś strikte na tor.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 Jarek72 to Mandaryn ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 Jarek72 to Mandaryn ? a tego to nie wiem, Jarek jest z jasła... a Mandaryn???? pojęcia nie mam kto to :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 Zapomniałem dodac ważną rzecz, moto od rocznika 2005. Tak sobie ubzdurał, jakieś zmiany tam były ale ja w to nie wnikam i nic na ten temat niewiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 22, 2012 Zapomniałem dodac ważną rzecz, moto od rocznika 2005. Tak sobie ubzdurał, jakieś zmiany tam były ale ja w to nie wnikam i nic na ten temat niewiem Głównie mu chodziło o Ohlinsy więc może to być jakaś doposażona nie S ka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Kwiecień 22, 2012 A ile oferuje Wasz kolega za taki motocykl? 8-) A ta co w krakowie stoi? - na allegro widziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Kwiecień 22, 2012 Stoi na Al. Krakowskiej z tym, że 2003 taka S z 2005 to tania nie będzie, no i znaleźć taką w Polsce to :roll: :roll: powodzenia bo łatwo nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 Jak coś się znajdzie to już kolega będzie rozmawiał o kasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
01franki 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 Pogoda sie robi wiec mozna by wrocic na kolach ;) http://www.ebay.co.uk/itm/Ducati-999s-M ... 3f166be6ea Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 26, 2012 Zna ktoś może ten egzemplarz ? Widzę wydechy kolegi Edhausta , może coś więcej kto powie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Kwiecień 26, 2012 masz na myśli tą: http://otomoto.pl/ducati-999-M3136493.html ? bo w Twoim poście zabrakło linka. To sprzęt kolegi z forum o nicku ghostrider. Od niego dowiesz się więcej, od siebie dodatm jeszcze tylko, że motocykl pochodzi z Motostodoły, z Jedwabnego, gdzie był sprzętem prywatnym chłopaków, a nie ściągniętym na handel. O mały włos byłaby moja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 27, 2012 Potwierdzam, to był Ryśka prywatny motocykl, był na nim w Białokoszu i Golubiu - Dobrzyniu jak ktoś kojarzy, przebieg oryginalny... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 27, 2012 masz na myśli tą:http://otomoto.pl/ducati-999-M3136493.html ? bo w Twoim poście zabrakło linka. No starość nie radość :mrgreen: . Dokładnie o tą maszynę mi chodziło . Dzięki za info chopcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ghostrider 0 Napisano Kwiecień 27, 2012 no tak to moja :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 29, 2012 Mam pytanie odnośnie ogłoszenia http://otomoto.pl/ducati-999-piekny-ideal-M3158317.html . Motocykl niby piękny i zadbany ale nie pasi mi coś z owiewkami . Boczne od 2005 prawdopodobnie nie miały tych mini lotek i były bardziej gładsze , na czaszy wlot był raczej tylko na wysokości dolnej lampy :roll: . Jak to naprawdę jest ? Nie znam dokładnie tego modelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Kwiecień 29, 2012 Imo ani to rok 2006 ani 2005 tylko wczesniejszy. Czesto ludzie wymieniaja szary wachacz na czarny od mlodszej wersji, co jest bezproblemowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Kwiecień 29, 2012 też dzisiaj trafiłem na to ogłoszenie, i się zastanawiałem co to za hybryda... bo z modelu 2005/2006 to on tylko tylny wahacz ma. Reszta wszyściutko jest 2003/04. Rama, wydech, siodło pasażera, owiewki. No wszystko, poza wahaczem. Też myślę tak jak xxtreme, że po prostu ktoś sobie wahacz zmienił. pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach