Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Alphamale

[k] kupię ducati 748, 996

Polecane posty

Witam, chętnie przygarnę w\w Ducata w przyzwoitym stanie technicznym :) jeśli ktokolwiek widział, ktokolwiek wie proszę o kontakt :)

Tak na szybko widać, że posiada racingowe żeliwne tarcze hamulcowe ;)

.

Z tego co pamietam wątek tego motocykla przewinął sie z 1/5-2 miesiace temu

Jakiś ktos go sprowadził ..

poszukaj w dziale SPRZEDAM może znajdziesz tam cos na jego temat.

Kubakkk, co to jest za interes, do którego podałeś link? Mają 3 fajne Multi 1000 :)

Kubakkk, co to jest za interes, do którego podałeś link? Mają 3 fajne Multi 1000 :)

IMAG0623.jpg

Pepiki, gościu sciąga sprzęty z Włoch, głównie włoszczyznę. Byłem tam niedawno. Wydaje się OK, sprzęty które oglądałem nie były picowane, jak się lało z lagów to się lało, kolo nie ściemniał mówił o wadach wprost i to mi się podobało. Minus taki że moto ma mocno upchane, wiec żeby wyjechać sprzętem trzeba 20 szt przestawiać :). Można się z nimi dogadać po angielsku a jak nie to mix polsko-czeski :D. Najlepiej dzwonić bo mailowo to ciężko.

Pozdro

PS: Widziałeś to: http://www.motozone.cz/index.php?page=nabidka&id=229 :D

Może spytaj Resoviaków czy nie rzucili by okiem na tego:

http://otomoto.pl/ducati-748-748s-desmo ... 14406.html

tylko ten przebieg na blacie to niezła zagadka, przekręcił już licznik?

dodam że on już bardzo długo wisi w ogł.

Wygląda bardzo schludnie, jedynie zastanawia połączenie szarej ramy ze złotymi felgami i złotym stelażem przedniej lampy :roll:

Ja się zastanawiam nad zmianą moto ;) już kiedyś wystawiałem na otomoto ale nie dogadałem się z gościem i odpuściłem. W tamtym roku był gruby przegląd u klubowych kolegów z HRG w Poznaniu na kwotę ponad 2tyś zł, więc jak co możesz się ich podpytać co i jak ;) Duca ma dwa kpl. owiewek, oryginalne i te które są na foto, dwa zadupki, sporo dodatków ( sprzęgło, crash pady których cena to ok. 300euro, klamka titaxa, pare drobiazgów się jeszcze znajdzie). Moto naprawdę sporo doinwestowane, dużo rzeczy porobione. Jak masz pytania to pisz na priv.

DSC_0100.JPG

DSC04421.JPG

DSC04428.JPG

DSC04435.JPG

DSC04439.JPG

DSC04707.JPG

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.