MINI-MAN 1 Napisano Kwiecień 28, 2012 Zostało mi jeszcze kilka Tshirt-ów w różnych rozmiarach cena 49, pln. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Maj 3, 2012 poproszę czarną w rozmiarze L :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Maj 3, 2012 OK podeślij dane do wysyłki na PW nr konta już wysyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Maj 7, 2012 Masz te czarne jeszcze rozmiar ,,M,,???:):):):)podobbba mi się:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Maj 7, 2012 Mam... wyslę dane na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Maj 7, 2012 czarną Lkę poproszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Maj 7, 2012 OK... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Maj 7, 2012 Dziękować:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Maj 10, 2012 Dostałem Jest w dechę ! Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Maj 11, 2012 A ja bym jeszcze przytulił kolejną sztunię "enjoy" (trafia bardzo do mojego JA) -mini, została Ci jeszcze jaka XLka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Maj 12, 2012 Enjoy niestety wyprzedane :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Maj 12, 2012 Enjoy hmm..., niestety zostało tylko kilka "s" :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Maj 12, 2012 Enjoy hmm..., niestety zostało tylko kilka "s" :( Szkoda. Cóż - trzeba oszczędzać swoją, bo to już egzemplarz kolekcjonerski ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach