bialy114 1 Napisano Czerwiec 16, 2012 Jest MOC !! Kris - chylę czoła. :clap: :clap: :clap: Osobiście założyłbym powycinaną z carbonu osłonę sprzęgła i ori kierunki przednie zastąpił jakimiś mikro na LED-ach. Ale to tylko moja wizja. Moto jest Twoje i jest MEEEEGA ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Czerwiec 16, 2012 Najsss ; ) Krótsze kominy bym widział.. Tylko to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 16, 2012 Najsss ; )Krótsze kominy bym widział.. Tylko to. Górne! Górne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Czerwiec 16, 2012 Super się prezentuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Czerwiec 17, 2012 no kozacko wygląda... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Czerwiec 17, 2012 Dzieki za opinie i uwagi :) górne wydechy ?? a kto by nie chcial :twisted: od samego poczatku mi sie mażą, ale jak z wydechami tak samo z osłoną sprzegla przyczyna jest jedna $$$ :evil: ale mysle ze to wszystko kwestia czasu :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
art31 0 Napisano Czerwiec 18, 2012 Piękności, jeszcze tylko kolektor do polerki bo troche razi, a poza tym spox ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
br3b 0 Napisano Czerwiec 18, 2012 Osz wurwa - ale igła! Graty! Mocowanie lampy z tyłu wpędziło mnie w kompleksy - będę papugować :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Czerwiec 18, 2012 pwiedzmy ze jak na ten sezon prace skonczylem, tylko lusterka beda inne bo te tylko zaporzyczone na chwile z hondy :P zrobilem kilka fotek ale zaraz poszedlem bo za cieplo bylo, uwagi tez mile widziane ;) Tak jak nie lubie lakierow matowych tak... to to ja rozumiem! Malowanie jest baku jest bomba, zrob kola na grafit, lagi i polki na czarny polysk i bedziesz mial mega mroczny ale cholernie estetyczny motocykl (a nie jakiegos matowo czarnego szczura). gratsy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 Dzieki za opinie i uwagi :) górne wydechy ?? a kto by nie chcial na przyklad ja bym nie chcial. paskudza linie motocykla koncertowo. plus kawal prostej rury centralnie na widoku z gory na dol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyn 0 Napisano Lipiec 19, 2012 Kriss, jeszcze tydzień poczekaj i szukaj tematu z moim kurczakiem ;) to tak a propos wydechów dolnych.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Lipiec 20, 2012 Czekam z niecierpliwością :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Lipiec 20, 2012 Ona tez :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Lipiec 21, 2012 eeee, nie ma na co ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Lipiec 21, 2012 I tak bedzie kibel? :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawklam 0 Napisano Lipiec 23, 2012 A jak kolega Kriss85 planuje rozwiazac mocowanie tablicy rejestracyjnej, pytam sie, bo to ustrojstwo zawsze troche szpeci koncowa wizje :? Poza tym chyle czola, moto wyglada wspaniale :thumbup: :clap: :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Lipiec 23, 2012 A jak kolega Kriss85 planuje rozwiazac mocowanie tablicy rejestracyjnej, pytam sie, bo to ustrojstwo zawsze troche szpeci koncowa wizje :? Poza tym chyle czola, moto wyglada wspaniale :thumbup: :clap: :clap: tablica jest zamontowana zaraz pod zadupkiem na ramce do tablic wygieta troche do gory bo przy dziurze kolo mi dobijalo do tablicy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Sierpień 22, 2012 Na żywo Monster Krissa robi wrażenie :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Sierpień 23, 2012 Na żywo Monster Krissa robi wrażenie :!: Podziękował :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosmall 0 Napisano Sierpień 23, 2012 Tyle w temacie komentarza ;) Gratuluje pięknej maszyny i manualności która ją taką uczyniła. Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Sierpień 23, 2012 Ja mam alergie na lampy Lexus look, czyli czyste szklo i widoczne bebechy. Mleczność? Taka by sie fajna jednolicie biala zrobila a kolor i tak dostanie od diod. Trzeba cie kolo martyny postawic, ta sama technika zbiornikow :) bialy i czarny do pary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Listopad 5, 2012 Dla mnie już sezon zakończony, a nowe pomysły już w głowie siedzą, zrobiłem szybki profesjonalny :shock: custom w jakże wszystkim nam znanym programie Paint ;) i może porostu zapytam: strona lewa czy prawa ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Listopad 5, 2012 Lewa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Listopad 5, 2012 Prawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Listopad 5, 2012 Zadna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach