MINI-MAN 1 Napisano Maj 5, 2012 znajomy z Wa-wy chce sprzedać swojego klasyka informacje tylko tel.504558650 Andrzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Maj 5, 2012 Ale cenę to by wypadało podać. Taki jest z resztą wymóg regulaminu ;) ładny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Maj 5, 2012 Gdybym był właścicielem to pewnie bym podał konkretnie.... myślę, że około 8000 do poważnej negocjacji. najlepiej zadzwonić i pogadać, jak ktoś chce mieć taką klasyczna wyscigówkę w klimacie i ogarnie temat webera, to może mieć z niego frajdę i lokatę moto na weberze, żeliwnych tarczach, suchym sprzęgle i 16" kółeczkach nowy napęd, paski, świece, filtry, opony( w drodze do Polski), przewody w stalowym oplocie..... W sumie niezłe retro 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Maj 6, 2012 ogarnie temat webera Ponoć nie za wielu takich w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Maj 6, 2012 Znam jednego, może dwóch bo w owych latach '90 przebudowali pioniersko mojego SSa, z MIKUNI na Webera od PASO Zjeździłem na nim Europę dwa razy i nie miałem nigdy z nim problemu, wręcz byłem oczarowany jego pracą palił około 5L/100km i dostał takiego speeda jak by coś wciągnął :lol: myślę, że ten motocykl potrzebuje nowego właściciela który lubi retro wyścigówki i doprowadzi motocykl do ładu... dla laika lub starszego Pana raczej się nie nadaje bo nie potrafi docenić takich smaczków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Maj 6, 2012 Motocykl jest piękny, to nie ulega wątpliwości, w dodatku stosunkowo tani, jak na to co oferuje, ale mimo wszystko, rozumiem ludzi "bojących się", tak nietuzinkowego klasyka. Nietuzinkowego/trudnego/wymagającego przede wszystkim pod względem serwisowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Maj 6, 2012 Z pewnością tak właśnie jest... Jest to motocykl dla doświadczonego Ducaciarza a nie dla amatora odręconej na maxa manetki :lol: ogólnie jak na swoje lata ma ładny oryginalny stan, i mały przebieg. Właściciel pewnie jest gotów sprzedać go mocno taniej niż podana przez niego cena. Ma świadomość, że sprzedanie takiego motocykla w Polsce to ciężka sprawa a transport do Niemiec dosyć kosztowna i nie opłacalna. Ale jak nie sprzeda motocykla w Polsce to pewnie go tam wywiezie :cry: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Maj 6, 2012 Jest to motocykl dla doświadczonego Ducaciarza a nie dla amatora odręconej na maxa manetki :lol: Nie za bardzo rozumiem. To pasjonat klasyków (ogólnie rzecz ujmując, bez zbędnego podziału na marki), już takiego sobie sprawić wg Ciebie nie może :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Maj 6, 2012 Pewnie może. Chodziło mi o to, że moto raczej nie nadaje się do codziennej eksploatacji, dalekich wypadów, i jazdy po torze. Pasjonat bedzie wiedział jak o takiego rodzynka zadbać i co robić żeby go nie złachać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Maj 7, 2012 bez powodzenia ścigałem go moim Triumphem Scramblerem:) na Puławskiej niedawno ,zacny wynalazek:) polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArturN 0 Napisano Maj 7, 2012 eh gdybym miał kasę, monster do jazdy a klasyk na niedziele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach