lkrencik 0 Napisano Maj 17, 2012 CAsey Stoner oficjalnie ogłosił że sezon 2012 jest jego ostatnim w motoGP wiecej tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Furious 0 Napisano Maj 17, 2012 NIEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 17, 2012 Aaale szkoda :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Maj 17, 2012 Też mnie baaaaardzo szkoda hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Maj 17, 2012 Niech to taki kierownik!?!?!?!? Ma charakter! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Maj 17, 2012 Stoner to dziwny, nieodgadniony, jakiś taki tajemniczy gość. Dziwne tak rezygnować w takim momencie. Okazuje się, że słusznie stwierdził kiedyś w filmie dokumentalnym ojciec Valentino Rossiego, że ~ stoner to najszybszy zawodnik, jakiego Vale spotkał dlatego, że dlaczego Stoner jest taki szybki? Wyraźnie nie podobają mu się nowe zasady, i pewnie boi się o własne życie. Obstawiam, że żona zabroniła mu jeździć - zauważyłem, że przed startem do ostatniej rundy nie stała obok niego z parasolem, tak jak miała w zwyczaju robić to zawsze. Pewnie zabroniła mu jeździć, bo się o niego boi, zapuściła focha, i chłop wyjścia nie ma. Podkreśla w swojej wypowiedzi, że to wspólna decyzja, że przeanalizował i przedyskutował z rodziną blebleble... Wyraźnie baba zabroniła mu jeździć i tyle. No chyba, ze to taka zagrywka, protest aby zwrócić uwagę, że nowe przepisy są złe. To nie Polska, gdzie lytra się kupuje na pierwsze moto, bo szejseta po sezonie się znudzi... australijczycy nie mają jaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 17, 2012 lytra się kupuje na pierwsze moto, bo szejseta po sezonie się znudzi... Masz kogoś konkretnego na myśli ? :twisted: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Maj 17, 2012 biały Ty masz większe jaja niż stoner - on zaczynał od 125 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 17, 2012 większe jaja Albo mniejszy móżdżek :lol: :lol: :lol: A już na 100% mniejszy portfel - pozwalający na zmiany sprzętu co sezon/dwa :roll: Jak już nie raz pisałem - mam 1000 bo BYŁ PEWNY.Gdyby poprzedni właściciel jeździł 620-tką - dziś bym nim jeździł. I też się cieszył. Wyścigi to nie moja bajka (przynajmniej na dzień dzisiejszy), więc nie wyznaję się na historii Stonera. Podejrzewam tylko, że skoro zaczynał od 125 ccm, to miał może z 10 lat wtedy... ? ;) :D Tacy ludzie żyją torem od niemowlaka poprzez ojca/rodziców i właściwie tam się wychowują. Raczej mało prawdopodobne, żeby talent (obojętnie w jakiej dyscyplinie) "ujawnił się" w wieku powiedzmy 20-25 lat lub później. Choć nauka radziecka zna takie przypadki. :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Maj 17, 2012 A może poprostu czuje kres i chce zejść ze sceny niepokonany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Maj 17, 2012 Kaziu, ma kontrakt ważny do końca sezonu 2012, myslę że cyferki czynią cuda. Aby przekonać tych co owe cyferki mają pokazać należy im powiedzieć coś co przekona ich do poważnego przemyślenia oferty. Osobiscie traktuję to jako swego rodzaju zachęte do naprawdę dużego docenienia C.Stonera a co za tym idzie do prezentacji oferty która przekona go że warto pozostać w MotoGP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Maj 17, 2012 i o to chodzi i o to chodzi... kiedy nie wiadomo o co chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Maj 18, 2012 ja mu się nie dziwię , ile mozna robic w kółko to samo :D:D . ALe w sumie to moze dobrze dla Rossiego moze wróci na stare smieci do repsola , bo ducati bedzie rame przerabiac jeszcze 10 lat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Maj 18, 2012 PS. biały, nikogo konkretnego nie miałem na myśli, niepotrzebnie się po raz kolejny usprawiedliwiasz - widocznie sumienie jednak Cię gryzie ;) :D wracając do tematu... takiemu to dobrze... w wieku 26 lat na emeryturę, i zarobiony do końca życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 18, 2012 sumienie jednak Cię gryzie :mrgreen: Jedynie dlatego, że mam mniej czasu niż bym chciał na podnoszenie swoich "kwalifikacji" (żeby dorównywały możliwościom sprzętu). ;) :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach