Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
lkrencik

Kangur kończy starty w motoGP

Polecane posty

CAsey Stoner oficjalnie ogłosił że sezon 2012 jest jego ostatnim w motoGP

wiecej tu

Stoner to dziwny, nieodgadniony, jakiś taki tajemniczy gość. Dziwne tak rezygnować w takim momencie. Okazuje się, że słusznie stwierdził kiedyś w filmie dokumentalnym ojciec Valentino Rossiego, że ~ stoner to najszybszy zawodnik, jakiego Vale spotkał dlatego, że dlaczego Stoner jest taki szybki?

Wyraźnie nie podobają mu się nowe zasady, i pewnie boi się o własne życie. Obstawiam, że żona zabroniła mu jeździć - zauważyłem, że przed startem do ostatniej rundy nie stała obok niego z parasolem, tak jak miała w zwyczaju robić to zawsze. Pewnie zabroniła mu jeździć, bo się o niego boi, zapuściła focha, i chłop wyjścia nie ma. Podkreśla w swojej wypowiedzi, że to wspólna decyzja, że przeanalizował i przedyskutował z rodziną blebleble... Wyraźnie baba zabroniła mu jeździć i tyle. No chyba, ze to taka zagrywka, protest aby zwrócić uwagę, że nowe przepisy są złe.

To nie Polska, gdzie lytra się kupuje na pierwsze moto, bo szejseta po sezonie się znudzi... australijczycy nie mają jaj

lytra się kupuje na pierwsze moto, bo szejseta po sezonie się znudzi...

Masz kogoś konkretnego na myśli ? :twisted: ;)

biały Ty masz większe jaja niż stoner - on zaczynał od 125

większe jaja

Albo mniejszy móżdżek :lol: :lol: :lol:

A już na 100% mniejszy portfel - pozwalający na zmiany sprzętu co sezon/dwa :roll:

Jak już nie raz pisałem - mam 1000 bo BYŁ PEWNY.Gdyby poprzedni właściciel jeździł 620-tką - dziś bym nim jeździł. I też się cieszył.

Wyścigi to nie moja bajka (przynajmniej na dzień dzisiejszy), więc nie wyznaję się na historii Stonera.

Podejrzewam tylko, że skoro zaczynał od 125 ccm, to miał może z 10 lat wtedy... ? ;) :D

Tacy ludzie żyją torem od niemowlaka poprzez ojca/rodziców i właściwie tam się wychowują. Raczej mało prawdopodobne, żeby talent (obojętnie w jakiej dyscyplinie) "ujawnił się" w wieku powiedzmy 20-25 lat lub później. Choć nauka radziecka zna takie przypadki. :lol:

A może poprostu czuje kres i chce zejść ze sceny niepokonany?

krl    0

Kaziu, ma kontrakt ważny do końca sezonu 2012, myslę że cyferki czynią cuda.

Aby przekonać tych co owe cyferki mają pokazać należy im powiedzieć coś co przekona ich do poważnego przemyślenia oferty.

Osobiscie traktuję to jako swego rodzaju zachęte do naprawdę dużego docenienia C.Stonera a co za tym idzie do prezentacji oferty która przekona go że warto pozostać w MotoGP.

ja mu się nie dziwię , ile mozna robic w kółko to samo :D:D . ALe w sumie to moze dobrze dla Rossiego moze wróci na stare smieci do repsola , bo ducati bedzie rame przerabiac jeszcze 10 lat :)

PS. biały, nikogo konkretnego nie miałem na myśli, niepotrzebnie się po raz kolejny usprawiedliwiasz - widocznie sumienie jednak Cię gryzie ;) :D

wracając do tematu... takiemu to dobrze... w wieku 26 lat na emeryturę, i zarobiony do końca życia

sumienie jednak Cię gryzie

:mrgreen:

Jedynie dlatego, że mam mniej czasu niż bym chciał na podnoszenie swoich "kwalifikacji" (żeby dorównywały możliwościom sprzętu). ;) :lol:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.